Dúplex, muy buen estado, 79 m², Ano Siros, Syros

Syros
  • € 230.000
  • 3
  • 79
  • 2
  • No
Anuncio actualizado el 11/06/2024
Descripción

Σύρος, Δείλι: Πωλείται νεόδμητη μεζονέτα, κατασκευασμένη το 2022, συνολικής επιφανείας 90 τ.μ. με αυτόνομη αποθήκη 40 τ.μ. και υπόγειο κλειστό γκαράζ 65 τ.μ.

Η κατοικία αποτελείται από ισόγειο 39 τ.μ. όπου υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο και όροφο που είναι 51 τ.μ. και περιέχει σαλόνι-κουζίνα και μπάνιο.

Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και αυτόνομη θέρμανση με ενεργειακό τζάκι και καλοριφέρ ονομαστικής ισχύος 30ΚW όπου είναι συνδεδεμένα τα σώματα. Επιπλέον, υπάρχουν 3 κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας Α+++ ένα 12.000 BTU σε κάθε υπνοδωμάτιο και 24.000 ΒΤU στο σαλόνι - κουζίνα για ψύξη και θέρμανση. Επίσης διαθέτει τριφασικό ρεύμα με νυχτερινή λειτουργία για ακόμη καλύτερη διαχείριση και εξοικονόμιση ενέργειας.

Για την κατασκευή της σύγχρονης αυτής κατοικίας έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά 1ης ποιότητας, όπως πατώματα με ιταλικά πλακάκια, γερμανικά παράθυρα pvc θερμομονωτικά με τριπλά τζάμια και ιταλικά είδη υγιεινής. Το στυλ της κατοικίας χαρακτηρίζεται ως μοντέρνο και διατίθεται πλήρως επιπλωμένη με εντοιχιζόμενες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια, κρεβάτια, σαλόνι, τραπεζαρία στο καθιστικό και κουζίνα με καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. 

Από την ιδιωτική αυλή των 130 τ.μ. μπορεί κάποιος να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης, ατενίζοντας την θέα στον παραδοσιακό οικισμό της Άνω Σύρου. Προτείνεται για μόνιμη ή για εξοχική κατοικία, καθώς και για τουριστική εκμετάλλευση με πολλές προοπτικές.

 Κωδικός Ακινήτου: #5225

 

Características
Referencia
5225
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
79 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 230.000
Eficiencia energética
año de construcción
2010
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante