Casa unifamiliar 600 m², Sternes, Akrotiri

Akrotiri
  • € 4.700.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
Anuncio actualizado el 28/02/2024
Descripción
Σε πανέμορφη περιοχή κοντά στο Μαράθι πωλούνται δύο παρόμοιες βίλες δίπλα στη θάλασσα, κατασκευασμένες το 2012, η κάθε μία με ιδιωτική πισίνα, που βρίσκονται 300 μέτρα από την αμμώδη παραλία του Λουτρακίου και επίσης με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Διαθέτουν κοινή είσοδο οικοπέδου και ιδιωτικό μονοπάτι που οδηγεί στη θάλασσα, καθώς και κοινό χώρο μπάρμπεκιου και κοινή παιδική χαρά.

Μία βίλα είναι κτισμένη σε ανώτερο επίπεδο και η άλλη σε κατώτερο επίπεδο ενός οικοπέδου 6000 τ.μ., και οι δύο σε μορφή μεζονέτας προσφέροντας υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Η πρώτη βίλα αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια Η πρώτη αυτή βίλα έχει επίσης ένα στούντιο με ξεχωριστή είσοδο που παρέχει ένα δίκλινο υπνοδωμάτιο, μπάνιο με ντους και ένα μικρό κουζινάκι, ενώ η δεύτερη έχει συνολικά 4 υπνοδωμάτια.
Το ισόγειο κάθε βίλας διαθέτει ένα καθιστικό με τζάκι και πρόσβαση στην επιπλωμένη βεράντα και την περιοχή της πισίνας, μια ξεχωριστή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και ένα κοινό WC. Ένα διπλό υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτική βεράντα είναι διαθέσιμο στο ίδιο επίπεδο. Σκάλα εσωτερικού χώρου οδηγεί από το ισόγειο επίπεδο της κάθε βίλας στο ανώτερο και στο ημιυπόγειό της.

Το ανώτερο επίπεδο κάθε βίλας διαθέτει δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και τρία ιδιωτικά μπάνια, καθώς και μια περιοχή γραφείου. Ένα δωμάτιο σάουνας με ντους και ατμόντους προσφέρεται σε ανοιχτό χώρο με βασικό εξοπλισμό γυμναστηρίου στο κάτω επίπεδο και των δύο κατοικιών.

Παρέχεται ασύρματο internet, κλιματισμός, πλυντήριο ρούχων και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα με θέα στη θάλασσα, με εμβαδόν 40 τ.μ., με ξαπλώστρες και ομπρέλες ηλίου, καθώς και χώρους φαγητού και καθίσματος στον εξωτερικό χώρο. Στο οικόπεδο βρίσκεται κοινός χώρος μπάρμπεκιου με ξυλόφουρνο και σκιασμένη περιοχή φαγητού, όμορφοι κοινόχρηστοι κήποι, παιδική χαρά, τραπέζι ping pong, δύο κοινά καγιάκ και κοινό μονοπάτι προς τη θάλασσα.

Η πόλη των Χανίων βρίσκεται σε απόσταση 16 χιλιομέτρων και το αεροδρόμιο σε απόσταση 7 χιλιομέτρων.

Εμβαδόν: 300 τ.μ. ανά βίλα
Εμβαδόν οικοπέδου: 6.000 τ.μ.
Τιμή 2 κατοικιών Ευρώ : 4.700.000 ευρώ, διαπραγματεύσιμη, συν έξοδα μεταφοράς.
Características
Referencia
AK 2189
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
600 m²
habitaciones
5+ (8 dormitorios, 2 otros), 3+ baños
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Exterior
Balcón
Piscina
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 4.700.000
Eficiencia energética
año de construcción
2012
calefacción
Central
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante