Casa unifamiliar Μύκονος, Pueblo principal - Chora, Miconos

MiconosΜύκονος
  • € 1.850.000
  • 5+
  • 280
  • 3+
  • No
Anuncio actualizado el 22/04/2024
Descripción
Villa Nirvana - Δείτε αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή κυκλαδίτικη βίλα της Μυκόνου που βρίσκεται στην πιο ανερχόμενη περιοχή, Χουλάκια. Μόλις 10' οδικώς από την παραλία του Αγίου Στεφάνου και 5' από την παραλία Χουλάκια.

Πάνω στο λόφο βρίσκεται η Villa Nirvana σε ένα ήσυχο, γαλήνιο περιβάλλον με πανοραμική θέα στη θάλασσα από την ευρύχωρη βεράντα της με εκπληκτικούς εξωτερικούς χώρους καθιστικού, υπαίθριο μπάρμπεκιου και κουζίνας! Απολαύστε τον μεσογειακό ήλιο από τις ξαπλώστρες. Ολοκληρώστε το βράδυ με την παρατήρηση αστεριών από τη βεράντα ή ψήστε ένα γεύμα στο μπάρμπεκιου και απολαύστε το στο υπέροχο υπαίθριο τραπέζι. Πανέμορφα έργα σύγχρονου σχεδιασμού σε χρώματα που εισχωρούν προσθέτουν εξαιρετικές πινελιές χρώματος και στυλ στη φωτεινή εσωτερική διακόσμηση. Απομονωμένη, καλαίσθητη, κομψή και με αξέχαστη θέα στη θάλασσα, η Villa Nirvana θα εμπνεύσει όσους αγαπούν τα χαλαρωτικά γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας.

Η κύρια κατοικία αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, καθιστικό-τραπεζαρία και κουζίνα. Μία σουίτα επισκεπτών με επιπλέον καθιστικό και τραπεζαρία και ένα υπνοδωμάτιο. Οι καταπράσινοι κήποι και η ήρεμη ατμόσφαιρα είναι ένα σπάνιο εύρημα για το νησί της Μυκόνου. Η Villa Nirvana προσφέρει το τέλειο μείγμα άνεσης, ιδιωτικότητας και στυλ.
Características
Referencia
759003
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
280 m²
habitaciones
5+ (5 dormitorios, 2 otros), 3+ baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Balcón
Piscina
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 1.850.000
Eficiencia energética
año de construcción
2015
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Central, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante