Piso de una habitación Κέντρο, Centro, Agios Konstantinos

Agios KonstantinosΚέντρο
  • € 78.000
  • 2
  • 59
  • 1
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 13/07/2023
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 65835 - Άγιος Κωνσταντίνος Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 59 τ.μ. μόνο 180 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2010 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 34000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 186000 μέτρα - Τιμή: 78.000 € Αναλυτική περιγραφή ακινήτου

Καλώς ήρθατε στο Άγιος Κωνσταντίνο! Ένα λειτουργικό διαμέρισμα στον 1ο όροφο σας καλεί να ζήσετε την παραθαλάσσια ζωή και την ηρεμία που προσφέρει η περιοχή. Αυτό το αξιόλογο ακίνητο, με τον κωδικό 65835, έχει συνολική επιφάνεια 59 τ.μ. και βρίσκεται μόλις 180 μέτρα μακριά από τη θάλασσα.

Η προσεκτικά σχεδιασμένη διάταξη περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα μπάνιο, παρέχοντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Είτε χαλαρώνετε μετά από μια κουραστική μέρα είτε φιλοξενείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις.

Χτισμένο το 2010, αυτή η μοντέρνα κατοικία προσφέρει σύγχρονες ανέσεις. Απολαύστε τη ζεστασιά που προσφέρει η αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, εξασφαλίζοντας ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης όλο το χρόνο. Καθώς κοιτάτε έξω από τα παράθυρά σας, σας περιμένει μια μαγευτική θέα στον ανοιχτό ορίζοντα, παρέχοντας ένα γαλήνιο σκηνικό για την καθημερινή ζωή.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κουφώματα αλουμινίου, προσθέτοντας μια νότα κομψότητας στο χώρο. Τα δάπεδα από πλακάκια κοσμούν το εσωτερικό, προσφέροντας συνδυασμό κομψότητας και πολυτέλειας. Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας και το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, παρέχοντάς σας ηρεμία και σιγουριά.

Διατίθεται άφθονος αποθηκευτικός χώρος με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, διασφαλίζοντας ότι τα υπάρχοντά σας είναι τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η παρουσία χώρων στάθμευσης επιτρέπει την στάθμευση, διασφαλίζοντας ότι το όχημά σας βρίσκεται σε βολική τοποθεσία και ασφαλές.

Με σίτες και διπλά τζάμια, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια άνετη και γαλήνια διαβίωση, προστατεύοντάς σας από εξωτερικούς θορύβους και ανεπιθύμητα παράσιτα. Τα σκαλοπάτια εισόδου σας καλωσορίζουν στον χώρο, δημιουργώντας μια αίσθηση άφιξης και δίνοντας τον τόνο για μια απολαυστική εμπειρία ζωής.

Μόλις 34χλμ. από την πόλη της Αταλάντης, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της παραθαλάσσιας ηρεμίας και της εύκολης πρόσβασης στις αστικές ανέσεις. Το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, που βρίσκεται 186χλμ. μακριά, εξασφαλίζει βολικές ταξιδιωτικές συνδέσεις, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε προορισμούς μακρινούς.

Με μια δελεαστική τιμή των 78.000 €, αυτό το ακίνητο αποτελεί μια αξιοσημείωτη επενδυτική ευκαιρία. Είτε αναζητάτε ένα άνετο παραθαλάσσιο καταφύγιο είτε μια σοφή επένδυση με δυνατότητες ανάπτυξης, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει και τα δύο.

Αγκαλιάστε τη γοητεία του Αγίου Κωνσταντίνου και αδράξτε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το εξαίσιο διαμέρισμα δικό σας. Ο επαγγελματικός σχεδιασμός του, η μικρή απόσταση απο τη θάλασσα και οι επιθυμητές ανέσεις δημιουργούν μια εξαιρετική εμπειρία ζωής. Μην χάσετε αυτήν την αξιοσημείωτη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο ακίνητο σε αυτήν την παραθαλάσσια τοποθεσία.

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking

Características
Referencia
65835
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
59 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Exterior
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 78.000
Eficiencia energética
año de construcción
2010
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante