Piso de cuatro habitaciones Κολοκοτρώνη Θεόδωρου, Μηχανιώνα Ελλάδα, 57004, Centro, Michaniona

MichanionaΚολοκοτρώνη Θεόδωρου, Μηχανιώνα Ελλάδα, 57004
  • € 134.000
  • 5
  • 129
  • 2
  • 2
Anuncio actualizado el 31/03/2024
Descripción
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας και καταλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον δεύτερο όροφο. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα-σαλόνι, 1 τραπεζαρία, 1 μπάνιο, 1 WC, 1 αποθηκευτικό χώρο στην ταράτσα. Διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια περιμετρικά. Έχει διπλά τζάμια στα παράθυρα και πλαίσια αλουμινίου. Πατώματα με πλακάκια. Το διαμέρισμα χρειάζεται μερική ανακαίνιση. Εκτός από ιδιοκατοίκηση είναι και μία καλή πρόταση επαγγελματικής εκμετάλλευσης, καθότι μπορεί να χωριστεί σε δύο διαμερίσματα η σε τέσσερα στούντιο. Έχει θέα προς την θάλασσα. Όλα τα καταστήματα βρίσκονται πέριξ. Στάση λεωφορείου στα 90 μέτρα. Η απόσταση από την παραλία είναι 450 μέτρα.

Η Νέα Μηχανιώνα είναι μια όμορφη κοσμοπολίτικη πόλη με παντός είδους καταστήματα, εκλεκτές ταβέρνες, διασκεδαστικά κλαμπ, υπέροχη θάλασσα, καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα, φιλόξενους ανθρώπους, εξού και η πυκνή προσέλευση εγχώριων επισκεπτών και τουριστών. Απόσταση από το αεροδρόμιο 18χμ και από την πόλη της Θεσσαλονίκης 23χμ Εύκολη πρόσβαση προς την Χαλκιδική.
<ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ>
Το γραφείο μας κατατάσσει το συγκεκριμένο ακίνητο στις επενδυτικές ευκαιρίες, καθότι υπάρχει ζήτηση κατοικιών λόγω των σπουδαστών στην σχολή ναυτικών που λειτουργεί στη Νέα Μηχανιώνα.
Características
Referencia
EK-4786349
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
129 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
2° planta, con ascensor
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 134.000
gastos de comunidad
€ 18/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1988
estado
Para reformar
calefacción
Central, de gasóil
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante