Piso de cuatro habitaciones Argostoli, Greece, Argostoli, Kefalonia

KefaloniaArgostoli, Greece
  • € 190.000
  • 4
  • 90
  • 2
  • B
  • No
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 1-1301 - Κεφαλονιά Αργοστόλι Αργοστόλι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. μόνο 60 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1996 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές απόσταση από αεροδρόμιο 7000 μέτρα - Τιμή: 190.000 € (Κωδικός γραφείου ARGOSTOLI-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)
Αυτό το ακίνητο που αποτελείται από ισόγειο διαμέρισμα 90 τμ με σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο καθώς και την ταράτσα, στην οποία έχει προστεθεί άλλο ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο, διατίθεται προς πώληση. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, κοντά στην αγορά και τη γέφυρα Δεβοσέτου.

Υπάρχει μια υπέροχη αυλή στο πίσω μέρος του σπιτιού, που προσφέρει ιδιωτικότητα και, αν κατασκευαστεί αποτελεσματικά, μπορεί να προσδώσει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες και στους επισκέπτες τους αμέτρητες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και με τη δυνατότηα ανέγερσης πέργκολας δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα .

Συνιστά εξαιρετική επιλογή για μια μόνιμη εξοχική κατοικία εντός της πόλης αλλά και για εκμετάλλευση αφού συνδυάζει περίτεχνα την πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης και τις ανέσεις, καθώς βρίσκεται στην αγορά σε τέτοιο όμως προνομιακό σημείο όπου αποφεύγεται η βαβούρα.
Το ακίνητο απολαμβάνει θέα σε ολόκληρο τον κόλπο του Αργοστολίου με σήμα κατατεθέν τη Γέφυρα Δεβοσέτου. Η γέφυρα αποτελεί σημαντικό μνημείο του Αργοστολίου. Κατασκευάστηκε από το Σουηδό μηχανικό Charles De Bosset, το 1815 όταν το νησί βρισκόταν υπό αγγλική κατοχή. Θεωρείται η μεγαλύτερη λίθινη γέφυρα που διασχίζει τη θάλασσα στον κόσμο. Από το 2005 έχει μεταταραπεί σε πεζόδρομο έπειτα από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για απαγόρευση της διέλευσης τροχοφόρων από το μνημείο.

Características
Referencia y fecha del anuncio
1-1301 - 25/04/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
90 m²
habitaciones
4 dormitorios, 2 baños
planta
Planta baja, con acceso para discapacitados
otras características
Amueblado
Jardín privado
Costes
precio
€ 190.000
Eficiencia energética
año de construcción
1996
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante