Piso de una habitación nuevo, primera planta, Afitos, Kassandra

Kassandra
  • € 149.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 08/03/2024
Descripción
Καλώς ήρθατε στη Χαλκιδική Άφυτος – καθισμένος σε ένα μεγάλο οικόπεδο σε μια περιοχή γαλήνης είναι αυτό το διαμέρισμα 45 τετραγωνικών μέτρων καθιστικού στον πρώτο όροφο! Προσφέροντας 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, μεγάλο σαλόνι με κουζίνα (Ο πελάτης θα επιλέξει κουζίνα εάν η αγορά είναι στην ώρα της) Αυτό το ακίνητο διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε, το συγκρότημα θα περιβάλλεται από δέντρα και κήπους και μια πισίνα αθροίσματος εάν ο πελάτης θέλει με ένα μικρό επιπλέον κόστος. Προσφέροντας ιδιωτικότητα και «απόδραση» όπως κανένα άλλο - ενώ απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη γραφική πόλη της Αφύτου και όλα όσα έχει να προσφέρει!

Όταν μπείτε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, θα σας καλωσορίσουμε στον μεγάλο, ανοιχτό χώρο αναψυχής με ψηλό ύψος οροφής και μεγάλα παράθυρα, πλημμυρίζοντας το χώρο με φυσικό φως και οδηγώντας σας στο μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και την πισίνα που είναι showstopper.

Το πετρόκτιστο διαμέρισμα θα γίνει τον Μάιο του '24!! Μην περιμένετε, κλείστε την παράστασή σας για να δείτε αυτό το εκπληκτικό σπίτι που βρίσκεται στη δική του όαση σήμερα! Ιδανικό για εισόδημα από ενοίκια !!
Características
Referencia
F007
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
45 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Puerta blindada
Balcón
Costes
precio
€ 149.000
Eficiencia energética
año de construcción
2023
estado
Nuevo / En construcción
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante