Piso de dos habitaciones Πύργος, Centro, Pirgos

PirgosΠύργος
  • € 110.000
  • 3
  • 95
  • 1
  • 2
Anuncio actualizado el 20/03/2024
Descripción
Προς πώληση ένα όμορφο διαμέρισμα με άνετους χώρους που βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας μικρής πολυκατοικίας με λίγα διαμερίσματα, προσφέροντας ένα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον για τους κατοίκους του. Η περιοχή διαθέτει επίσης άφθονο χώρο στάθμευσης, καθιστώντας το πάρκινγκ πολύ εύκολο.
Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 95 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μια κουζίνα και έναν ευρύχωρο σαλόνι. Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1995 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διατηρώντας την ποιότητα της κατασκευής του.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς απέχει μόλις 500 μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, καταστήματα και εστιατόρια. Επιπλέον, η ακτή βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά, επιτρέποντας ευκολότερη πρόσβαση στη θάλασσα και στις παραλίες.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα άνετο, όμορφο και ήσυχο σπίτι σε μια ιδανική τοποθεσία. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία!
Τιμή: €110.000. Remax Property Center, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2621100545, email: remax.pyrgos@gmail.com
Características
Referencia
345690
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
95 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
2° planta, con ascensor
otras características
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 110.000
Eficiencia energética
año de construcción
1995
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante