Casa unifamiliar Μαρκόπουλο, Porto Rafti, Markopoulo

MarkopouloΜαρκόπουλο
  • € 475.000
  • 5+
  • 241
  • 3
  • No
Anuncio actualizado el 11/11/2023
Descripción
Βίλα προς πώληση στο Πόρτο Ράφτη στην μοναδική περιοχή της Αμφιθέας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 241 τ.μ. και είναι κτισμένο σε αμφιθεατρικό οικόπεδο 346 τ.μ. και σε απόσταση 1 χλμ. από την παραλία της Αγίας Μαρίνας. Αποτελείται από τρία επίπεδα και μικρή σοφίτα. Πιο συγκεκριμένα το ισόγειο περιλαμβάνει 1 μεγάλο living room με τζάκι και μεγάλα ανοίγματα που το καθιστούν εξαιρετικά φωτεινό, 1 κουζίνα εργονομική κι εντοιχισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, 1 πλήρες μπάνιο και 1 τραπεζαρία ενιαία με τον χώρο υποδοχής, στον οποίο βρίσκεται και η massif ξύλινη από ιρόκο επιβλητική σκάλα που οδηγεί στο άνω και κάτω επίπεδο του ακινήτου. Το άνω επίπεδο περιλαμβάνει δύο πανέμορφα υπνοδωμάτια, 1 πλήρες μπάνιο και 1 καθημερινό καθιστικό με βιβλιοθήκη κι έξοδο στην πολύ μεγάλη κυρίως βεράντα με την εκπληκτική θέα σε βουνό και θάλασσα. Επιπροσθέτως μία μικρότερη massif ξύλινη σκάλα που βρίσκεται στο καθιστικό οδηγεί σε μία κουκλίστικη σοφίτα.Το κάτω επίπεδο εμβαδού.76 τ.μ. αποτελείται από 1 εντοιχισμένη κουζίνα, 1 ενιαίο καθιστικό με το 3ο Υ/Δ (με δυνατότητα διαχωρισμού), 1 πλήρες μπάνιο και αποθηκευτικούς χώρους με πολλές ντουλάπες. Τα μεγάλα ανοίγματα οδηγούν σε καταπράσινο κήπο όπου δύναται να δημιουργηθεί πισίνα, εφόσον είναι επιθυμητό. Το κάτω επίπεδο διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και μπορεί να λειτουργήσει ως ένα τελείως αυτόνομο διαμέρισμα. Το ακίνητο είναι πολυτελές κι έχει δοθεί έμφαση στην ποιότητα των υλικών καθώς και στην αισθητική των χώρων. Η θέρμανση είναι κεντρική πετρελαίου με αυτόνομη λειτουργία εκάστου ορόφου. Μπόιλερ, ηλιακός, σίτες, συναγερμός, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολά και διπλά ενεργειακά τζάμια, ξύλινα massif δάπεδα από ιρόκο, τριφασικό & νυχτερινό ρεύμα, διαμορφωμένος κήπος, κεραμίδια στην οροφή, απρόσκοπτη θέα και ησυχία παρέχουν το ιδανικό αποτέλεσμα για ποιοτική διαβίωση. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση. Επιπλέον το ακίνητο διατίθεται και επιπλωμένο εάν ζητηθεί και είναι άμεσα διαθέσιμο. Τιμή: €475.000 Edrasi Real Estate, email: edrasirealestate@gmail.com

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).
Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Características
Referencia
347521
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar
superficie
241 m²
habitaciones
5+ (3 dormitorios, 3 otros), 3 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
3 plantas
otras características
Chimenea
Buhardilla
Sistema de alarma
Puerta blindada
Jardín privado
Costes
precio
€ 475.000
Eficiencia energética
año de construcción
2003
calefacción
Central, de gasóil
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante