Terreno rústico en Venta

Karistos
  • € 40.000
  • 503
Descripción
Εκπληκτικό οικόπεδο με θέα στη θάλασσα προς πώληση στον Μπούρο-Αετό Καρύστου

Ανακαλύψτε την τέλεια ευκαιρία να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας στη γραφική περιοχή Μπούρος-Αετός Καρύστου! Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτό το όμορφο οικόπεδο, που προσφέρει ένα γενναιόδωρο μέγεθος 503 τμ και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Με το πρόσθετο πλεονέκτημα της παρακείμενης άδειας γης, αυτό το ακίνητο παρέχει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της ιδιωτικής ζωής, της ευκολίας και της φυσικής ομορφιάς.

Στοιχεία ιδιοκτησίας:
- Μέγεθος: 503 τμ
- Θέα στη Θάλασσα: Ανεμπόδιστη
- Οικοδομήσιμος χώρος: 120 τμ
- Παρακείμενο κενό οικόπεδο: Η μία πλευρά του οικοπέδου συνορεύει με αστική γη που δεν μπορεί να χτιστεί, εξασφαλίζοντας μια αέναη αίσθηση ανοιχτού χώρου και ηρεμίας
- Απόσταση από το κέντρο της Καρύστου: Μόνο 7 λεπτά

Το σπίτι των ονείρων σας περιμένει:
Φανταστείτε να ξυπνάτε με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και να απολαμβάνετε τη γαλήνη της φύσης κάθε μέρα. Αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια απίστευτη ευκαιρία να σχεδιάσετε και να κατασκευάσετε ένα προσαρμοσμένο σπίτι που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας. Με επιτρεπόμενη κατασκευή 120 τμ, έχετε άφθονο χώρο για να δημιουργήσετε ένα άνετο και ευρύχωρο περιβάλλον διαβίωσης.

Ήσυχη τοποθεσία:
Η περιοχή Μπούρος-Αετός Καρύστου προσφέρει ένα γαλήνιο και ειδυλλιακό περιβάλλον, επιτρέποντάς σας να ξεφύγετε από τη φασαρία της πόλης. Ενώ βρίσκεστε μόλις 7 λεπτά μακριά από το κέντρο της Καρύστου, θα απολαύσετε την άνεση της εύκολης πρόσβασης στις ανέσεις, ενώ θα απολαμβάνετε την ηρεμία και την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος.

Εύκολη πρόσβαση και μεταφορά:
Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Καρύστου, αυτό το οικόπεδο επωφελείται από γρήγορες και βολικές επιλογές μεταφοράς.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά:
- Σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, εστιατόρια και εγκαταστάσεις αναψυχής
- Πληθώρα υπαίθριων δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, κολύμπι και θαλάσσια σπορ
- Ασφαλής και φιλική γειτονιά

Μην χάσετε αυτήν την απίστευτη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου στον Μπούρο-Αετό Καρύστου. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κανονίσουμε μια θέαση και να εξασφαλίσουμε αυτό το εξαιρετικό κομμάτι γης πριν το κάνει κάποιος άλλος!

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια προβολή, καλέστε στο [+30 2103239764 & +30 6979381111] ή στείλτε email στο [info@greatathenian.com].
Características
Referencia y fecha del anuncio
Α1275 - 05/03/2024
contrato
Venta
tipología
Terreno rústico
superficie
503 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
otras características
Orientación sur, oeste
Costes
precio
€ 40.000
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante