Casa unifamiliar 120 m², Agioi Apostoloi, Kalamos

Kalamos
  • € 230.000
  • 5
  • 120
  • 3+
  • No
Descripción
ΕΞΟΧΙΚΑ
Πωλείται επιπλωμένο, καταπράσινο εξοχικό στους Αγ. Αποστόλους Αττικής, στραμμένο προς το Νότιο Ευβοϊκό. Εκτός Σχεδίου αλλά με όλες τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες. Ιδανικό για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και θέλουν να μείνουν μέσα στη Φύση. Απέχει περίπου 1.000μ. από την παραλία/λιμανάκι του χωριού Άγ. Απόστολοι. Συνορεύει με το «Χιλιοπόταμο» ένα «ζωντανό» μικρό ποτάμι, πνιγμένο στα πλατάνια και τη δροσιά. Το νερό του κυλά και τους 12 μήνες του χρόνου.
Το κτήμα, εκτάσεως 1.500τμ είναι φυτεμένο με πάσης φύσεως εσπεριδοειδή. Τα δέντρα είναι υγιή και φροντισμένα και παράγουν άφθονα φρούτα. Ο κήπος είναι γεμάτος από λουλούδια και γλάστρες που ανθοφορούν όλη τη διάρκεια του έτους. Το κτήμα έχει δική του γεώτρηση και συνδέεται με το Κοινοτικό Δίκτυο νερού. Έχει βεβαίως σύνδεση με ΔΕΗ και ΟΤΕ.
Το κτήριο έχει επιφάνεια 120τμ σε 2 επίπεδα. Η ταράτσα είναι επιμελώς μονωμένη για υγρασία και θερμότητα. Στα δύο επίπεδα υπάρχουν δύο «λειτουργούντα» τζάκια. Υπάρχει, φυσικά συναγερμός, κεντρική θέρμανση, πόρτες ασφαλείας, διπλά τζάμια και έχει έτσι κάθε πρόνοια και φροντίδα για ασφαλή και άνετη διαβίωση.
Η κατασκευή περιλαμβάνει πολλές μικρές, σκιερές αυλές στρωμένες με Πηλιορείτικες πλάκες για δροσιά, ξεκούραση και απόλαυση.
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 230.000€
Características
Referencia y fecha del anuncio
1124 - 04/03/2024
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
120 m²
habitaciones
5 (3 dormitorios, 2 otros), 3+ baños
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 230.000
Eficiencia energética
año de construcción
1992
calefacción
Central, de gasóil
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante