Edificio en Venta

Patisia
  • € 950.000
  • 5+
  • 1.080
  • 3+
Anuncio actualizado el 26/03/2024
Descripción
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ. Πωλείται από την Osmosis Real Estate επενδυτική ευκαιρία λόγω χαμηλού κόστους ανά τετραγωνικό μέτρο, γωνιακό κτήριο 7 επιπέδων, 1080 τετραγωνικών μέτρων.

Το κτήριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, 5 κύριους ορόφους και ένα μικρό δώμα. Περιλαμβάνει 15 οριζόντιες ιδιοκτησίες οι οποίες είναι στην πλειοψηφία τους μισθωμένες.
Στο σύνολο των διαμερισμάτων έχουν πραγματοποιηθεί τοπικές επεμβάσεις αναβάθμισης σε κουζίνα και μπάνιο. Η απόδοση των μισθωμάτων ακόμη και τώρα δίχως ριζική ανακαίνιση είναι αρκετά καλή, με προοπτική αύξησης. Λόγω του αυτοτελούς κτηρίου, το ακίνητο μπορεί να αλλάξει χρήση, ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε επενδυτή.

Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία εξτρά κρυφή χρέωση!

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.
Características
Referencia
Π116013
contrato
Venta
tipología
Edificio
superficie
1.080 m²
habitaciones
5+ habitaciones, 3+ baños
total de plantas del edificio
7 plantas
otras características
Exterior
Orientación sur, oeste
Costes
precio
€ 950.000
Eficiencia energética
año de construcción
1965
estado
Para reformar
calefacción
Central, de gasóil
Eficiencia energética
Η
Visita virtual
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante