Piso de una habitación muy buen estado, quinta planta, Nea Kipseli, Kipseli

Kipseli
  • € 188.000
  • 2
  • 69
  • 1
  • 5
Anuncio actualizado el 23/05/2024
Descripción
Το μισθωμένο 5ου ορόφου διαμέρισμα της Δροσοπούλου (Κυψέλη-όρια)

Στις γειτονιές της Κυψέλης τα περισσότερα κτίσματα έχουν κατασκευαστεί την δεκαετία του ’60 με τις κατασκευές εικοσαετίας να διαφέρουν σχεδιαστικά, δομικά, υιοθετώντας μια πιο σύγχρονη αντίληψη της οίκησης. Εδώ το κτίριο κατοικιών (πλέον ενός καταστήματος στο ισόγειο) αποπερατώθηκε το 2005, είναι γωνιακό, λούζεται στο φως καθ‘ όλη την διάρκεια της ημέρας και γενικότερα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν σχεδόν 70m², βρίσκεται στον 5ο όροφο (δεν είναι ρετιρέ), είναι ομοίως γωνιακό, πολύ φωτεινό, με πολλά ανοίγματα και με παρακολούθημα μια αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας (χωρίς θέση στάθμευσης). Η θέρμανση είναι αυτόνομη φυσικού αερίου, ενώ δύο κλιματιστικά και τζάκι συμπληρώνουν τα θερμαντικά-ψυκτικά μέσα. Στον εξοπλισμό ξεχωρίζουν ποιοτικά τα κουφώματα αλουμινίου, οι τέντες και η πόρτα ασφαλείας. Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη με πρόσβαση στο μπαλκόνι, ενώ υπάρχει δυνατότητα 2ου υπνοδωματίου στο χώρο του καθιστικού.
Είναι μισθωμένο από τους πρώτους μήνες του 2023 με λήξη τον Φεβρουάριο του 2026, ο μισθωτής είναι αξιόπιστος και τυπικός (δεκτός κάθε έλεγχος) και το μίσθωμα σταθερό. Τρέχουσα ακαθάριστη απόδοση ενοικίου 4,1%.
Características
Referencia
EK-5072689
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
69 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
5° planta, con ascensor
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 188.000
gastos de comunidad
€ 25/mes
Eficiencia energética
año de construcción
2005
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante