Ático Μαινάλου 32, 152 35, Βριλήσσια, Centro, Vrilissia

VrilissiaΜαινάλου 32, 152 35, Βριλήσσια
  • € 160.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 3
  • No
Anuncio actualizado el 16/04/2024
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 1-399 - Βριλήσσια Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, τέντες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 160.000 €
Πωλείται οροφοδιαμέρισμα ρετιρέ πλησίον του Πάρκου Μίκης Θεοδωράκης σε ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση στην Λ.Πεντέλης και την αγορά.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε τριώροφη οικοδομή επί πυλωτής η οποία αποτελείται από συνολικά τρία οροφοδιαμερίσματα. Η οικοδομή δεν διαθέτει ανελκυστήρα. Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι τραπεζαρία και κουζίνα με πάσο, διάδρομο, μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο, μεγάλη βεράντα προσόψεως με πέργκολα και μπαλκόνι στο πλάι.
Το διαμέρισμα έχει ανακαινισθεί μερικώς προ 15ετίας. Διαθέτει δάπεδο από μάρμαρο και ξύλο, πατάρι, επιπλέον εντοιχισμένη ντουλάπα στο διάδρομο, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και μεγάλη βεράντα με θέα στην Πεντέλη.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχη και καλή γειτονιά με πράσινο και εύκολο πάρκινγκ. Το ακίνητο είναι μισθωμένο με πρόσφατο μισθωτήριο και πωλείται ως επενδυτικό.  Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επίσκεψης επικοινωνήστε μαζί μας.
Κατά την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.


Σκουρή Ιωάννα
Características
Referencia
1-399
contrato
Venta
tipología
Ático
superficie
50 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
3° planta
otras características
Exterior
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 160.000
Eficiencia energética
año de construcción
1980
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante