Dúplex Πιερέα, Mesoropi, Pierea

PiereaΠιερέα
  • € 130.000
  • 1
  • 43
  • 1
  • No
Descripción
ΜΕΣΟΡΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ -ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη πολυτελής μεζονέτα για εξοχική κατοικία συνολικής επιφανείας 43τμ περίπου. Το ισόγειο επιφανείας 20τμ περίπου περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και τον χώρο της εσωτερικής κλίμακας επικοινωνίας με τον όροφο. Ο όροφος επιφανείας 23τμ περίπου περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο με διπλό κρεββάτι και μια κουκέτα, ένα πλήρες λουτρό με ντουζιέρα και την εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με το ισόγειο της κατοικίας. Διαθέτει γρανιτοπλακάκια και εξωτερικά κουφώματα με παντζούρια. Πωλείται πλήρως επιπλωμένη και πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές (ψυγειάκι, εστίες, φούρνο, απορροφητήρα, τηλεοράσεις) και φωτιστικά. Επιπλέον το ακίνητο έχει εξοπλιστεί με αυτοματισμούς απομακρυσμένης διαχείρισης εισόδου / κλιματισμού / ασφάλειας (κάμερα-συναγερμό). Θερμαίνεται με υγραέριο. Πλεονέκτημα της κατοικίας αποτελεί η αποκλειστική χρήση κήπου επιφανείας 11τμ περίπου και η πανοραμική θέα από το μπαλκόνι προς τον οικισμό αλλά και το βουνό. Πρόκειται για μια ήσυχη και πολυτελής κατοικία, ιδανική για εξοχική ή για βραχυχρόνια μίσθωση, καθώς βρίσκεται κοντά σε προορισμούς που αφορούν θάλασσα και αγροτουρισμό.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Información
otras características
Sistema de alarma
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Características
Referencia y fecha del anuncio
443955 - 29/03/2024
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
43 m²
habitaciones
1 dormitorio, 1 baño
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
otras características
Sistema de alarma
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 130.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, de gas
Eficiencia energética
B+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante