Casa unifamiliar 157 m², Kounoupidiana, Akrotiri

Akrotiri
  • € 730.000
  • 5
  • 157
  • 3
  • No
Descripción
Καλαίσθητη βίλα προς πώληση στον Σταυρό Ακρωτηρίου. Η βίλα βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από 1 χλμ από τη διάσημη αμμώδη παραλία του Σταυρού. Το ακίνητο χτίστηκε το 2004 σε οικόπεδο 4.150τμ και έχει επιφάνεια 157τμ. Εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει υπόγειο 55τμ.

Ισόγειο
Μπαίνοντας στο ισόγειο, συναντάμε έναν ενιαίο χώρο που αποτελείται από έναν άνετο χώρο καθιστικού με το τζάκι και την υπερυψωμένη κουζίνα-τραπεζαρία. Η κουζίνα είναι ευρύχωρη, διαθέτει πολλά ντουλάπια και εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές. Έχει επίσης πρόσβαση σε μια σκεπαστή βεράντα με βόρειο προσανατολισμό. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο που χρησιμοποιείται προς το παρόν ως χώρος εργασίας.

Όροφος
Στον τελευταίο όροφο υπάρχουν άλλα τρία υπνοδωμάτια, δύο από τα οποία έχουν βόρειο προσανατολισμό με θέα στη θάλασσα και ένα νότιο με εκπληκτική θέα στα Λευκά Όρη. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες από το δάπεδο μέχρι την οροφή και πρόσβαση σε μπαλκόνια. Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι ευρύχωρο και διαθέτει δικό του μπάνιο. Σε αυτόν τον όροφο βρίσκουμε και το κυρίως μπάνιο, το οποίο διαθέτει μπανιέρα. Η εσωτερική σκάλα συνεχίζει μέχρι την ταράτσα του ακινήτου, η οποία είναι ιδανική ως επιπλέον χώρος καθιστικού καθώς παρέχει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στη θάλασσα και στο βουνό.

Εξωτερικός χώρος
Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτού του ακινήτου είναι οι εξωτερικοί του χώροι καθώς προσφέρουν πολλές δυνατότητες. Η επιβλητική πισίνα με μέγεθος 40τμ περιβάλλεται από καταπληκτικούς κήπους με φοίνικες και οπωροφόρα δέντρα (βερικοκιές, αχλαδιές, συκιές κ.λπ.). Υπάρχουν πολλά σημεία όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον ήλιο ή τη σκιά ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Επιπλέον, υπάρχει ένα τμήμα του οικοπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους όπως για φύτευση ελιών, κατασκευή γηπέδου τένις ή παιδικής χαράς ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του νέου ιδιοκτήτη.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά
-Υπόγειο / Αποθήκη
-Ηλιακός θερμοσίφωνας
-Κεντρική θέρμανση
-Μονάδες A/C και ανεμιστήρες οροφής
-Πέργκολες
-Τηλεχειριζόμενη πύλη
-Πλήρως επιπλωμένο

Επενδυτικός Χαρακτήρας
Αυτή τη στιγμή η βίλα δεν λειτουργεί ως ενοικιαζόμενη/εξοχική βίλα. Λόγω της θέσης και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, θα μπορούσε να μετατραπεί σε ενοικιαζόμενη κατοικία με σημαντικό ετήσιο εισόδημα. Επιπλέον, η περιοχή του Σταυρού είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός διακοπών και η ζήτηση για διαμονή αυξάνεται συνεχώς.
Características
Referencia y fecha del anuncio
BV685 - 16/04/2024
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar
superficie
157 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Piscina
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 730.000
Eficiencia energética
año de construcción
2004
calefacción
Central, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante