Piso de dos habitaciones Βαρδάρης - Λαχανόκηποι, Lachanokipoi, Vardaris - Lahanokipi

Vardaris - LahanokipiΒαρδάρης - Λαχανόκηποι
  • € 119.000
  • 3
  • 67
  • 1
  • 4
Descripción
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 4ος, στην περιοχή: Βαρδάρης - Λαχανόκηποι - Σταθμός ΟΣΕ. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 67 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1965 και ανακαινίστηκε το 2023. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Εξαερισμός, έχει κουφώματα Θερμοδιακοπτόμενα με Τριπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Γ και τα δάπεδα είναι: Γρανίτης. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λευκός πύργος, Πανεπιστήμιο, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη, Αστικό τοπίο και έχει Δυτικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Προσόψεως, Επί Λεωφόρου, Φωτεινό, Διαμπερές, Πρόσβαση/Ράμπα για ΑΜΕΑ, είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €119.000. τιμη συζητισημη
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Información
otras características
Puerta blindada
Exterior
Acceso para discapacitados
Balcón
Características
Referencia y fecha del anuncio
482859 - 20/03/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
67 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
4° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Costes
precio
€ 119.000
Eficiencia energética
año de construcción
1965
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante