Hotel en Venta

CorfuΡόδα
  • € 1.850.000
  • 1.100
Descripción
Στην πολύ γνωστή περιοχή της Ρόδας βρίσκεται το εξαιρετικής κατασκευής συγκρότημα από βίλες και ανεξάρτητα διαμερίσματα μέσα σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο χώρο με γκαζόν, γεμάτο με λουλούδια και δέντρα. Ένα ελληνικό νησιώτικο κατάλυμα με μια πινελιά πολυτέλειας σε ήρεμο περιβάλλον. Η Ρόδα είναι απο τα πιο όμορφα χωριά στη βόρεια ακτή όπου ο τουρισμός υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια.
Η καρδιά του χωριού είναι φυσικά η αμμώδης παραλία, η οποία είναι γεμάτη με καταστήματα, μπαρ και ταβέρνες, αλλά υπάρχει και μια σειρά από εγκαταστάσεις κρυμμένες σε στενά δρομάκια πάνω από το σταυροδρόμι στο πίσω μέρος του χωριού. Το συγκρότημα απέχει μόλις 200μ. από τις παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ και μινιμαρκετ, αλλά βρίσκεται σε οπωρώνα 8 στρεμμάτων και καταπράσινους κήπους που εξασφαλίζουν ήρεμες οικογενειακές διακοπές. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα φρούτα. Βρίκεται μια μικρή βόλτα από την παραλία. Επίσης γήπεδο παιχνιδιού είναι διαθέσιμο για τους μικρούς επισκέπτες. Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης. Στην εγκατάσταση υπάρχουν δωμάτια με ένα κλιματιστικό κι ένα μπάνιο. Στα δωμάτια υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι για ευχάριστο ύπνο. Στην κουζινούλα μπορούν να ετοιμαστούν μικρά γεύματα. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με πρόσβαση στο διαδίκτυο, τηλεόραση και WiFi.
Αναλυτικά περιλαμβάνονται τα εξής:
8 βίλες συνολική έκταση: 560 τ.μ.
4 Studios συνολική έκταση: 140 τ.μ.
4 Studios συνολικής έκτασης: 100 τ.μ.
1 Διαμέρισμα συνολική έκταση: 70 τ.μ.
1 Στούντιο συνολική έκταση: 40 τ.μ.
Συνολική επιφάνεια αποθήκης: 40 τ.μ.
Μπαρ στην πισίνα, Κουζίνα, Χώρος πρωινού, Τουαλέτες Αλλαγή δωματίων και αποθηκών Συνολικός χώρος 70 τ.μ.
Γραφείο συνολική έκταση 25 τ.μ.
Συνολικά 58 κρεβάτια.
Τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα, καθαρά, μοντέρνα και πολύ άνετα.
Οι βαθμολογίες είναι πολύ υψηλές σε όλους τους δικτυακούς τόπους κρατήσεων, δηλ. Booking.com, expedia.com, tripadvisor κ.λπ. και έχουν πολύ υψηλό ποσοστό πληρότητας.
Υπάρχει ένας χώρος για να οικοδομηθεί πισίνα όπως και αρκετός χώρος για την κατασκευή ιδιωτικών πισινών δίπλα στις βίλες και στούντιο.
Características
Referencia y fecha del anuncio
12421 - 16/08/2023
contrato
Venta
tipología
Edificio
superficie
1.100 m²
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Uso actual del edificio
Hotel
otras características
Puerta blindada
Exterior
Costes
precio
€ 1.850.000
Eficiencia energética
año de construcción
2000
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante