Dúplex, muy buen estado, 150 m², Tabouria, Tabouria - Agia Sofia

Tabouria - Agia Sofia
  • € 500.000
  • 5
  • 150
  • 2
Anuncio actualizado el 04/03/2024
Descripción
Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, που προσφέρει πολυτέλεια και θέα, τότε αυτή η μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το σπίτι των ονείρων σας. Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα βρίσκεται στον 4ο και 5ο όροφο μιας σύγχρονης πολυκατοικίας στον Πειραιά. Ο 4ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο, ενώ ο 5ος όροφος αποτελείται από ένα σαλόνι, τραπεζαρία, την κουζίνα και 1 WC. Η μεζονέτα έχει κατασκευαστεί το 2007 και έχει γίνει ανακαίνιση το 2020. Είναι διαμπερής, έχει ενεργειακό τζάκι, μεγάλα μπαλκόνια και στο μπροστινό μπαλκόνι υπάρχει το μπάρμπεκιου. Διαθέτει, επίσης, χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα και 1 αποθήκη 10 τ.μ. Το ακίνητο είναι ιδανικό για μια οικογένεια αλλά και για επενδυτικό σκοπό, καθώς βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία κοντά στο μετρό Μανιάτικα και στα Μ.Μ.Μ.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Μια παραθαλάσσια και φιλική για οικογένειες γειτονιά, που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, ο Πειραιάς είναι η πόλη, όπου η ισχυρή ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας γεννήθηκε και διατηρεί ακόμα και σήμερα τον ισχυρό θαλάσσιο χαρακτήρα της, έχοντας τη βάση τους εκεί οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες.Επίσης, εδώ εδρεύει ο Ολυμπιακός και ο όμιλος Ερετών, ο αρχαιότερος εν ενεργεία κωπηλατικός σύλλογος των βαλκανίων.
Στον δήμο βρίσκονται 140 σχολεία και 2 πανεπιστήμια, το Οικονομικό πανεπιστήμιο και η Ανώτατη σχολή Ναυτικών δοκίμων. Στην πόλη αυτή συναντάς το όμορφα αναστηλωμένο Δημοτικό Θέατρο, το Βεάκειο, το Αρχαιολογικό μουσείο, το Ναυτικό μουσείο, το μουσείο των Ηλ. Σιδηροδρόμων και την Δημοτική Πινακοθήκη. Ο Πειραιάς χαρακτηρίζεται από μικρούς γραφικούς κολπίσκους, με πολύ καλές ψαροταβέρνες, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις συνήθειες μιας μεγαλούπολης όπως καταστήματα, κινηματογράφοι, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μουσεία.
Προσβασιμότητα: O Πειραιάς πλέον διαθέτει τρεις νέες στάσεις μετρό που του επιτρέπουν να συνδέεται πλήρως με το κέντρο της Αθήνας και τις υπόλοιπες περιοχές, ο συνολικός χρόνος μέχρι το αεροδρόμιο είναι μόλις 1 ώρα. Επίσης, διαθέτει τραμ, σιδηροδρομικό σταθμό και αρκετές γραμμές λεωφορείων. Τέλος, είναι ο κύριος μεταφορικός σταθμός για επιβατικά, εμπορικά πλοία και κρουαζιερόπλοια.
Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε σημαντικά από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά, την επέκταση του μετρό και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα.
Características
Referencia
W-02STQ5
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
150 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
4° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 500.000
Eficiencia energética
año de construcción
2007
estado
Óptimo / Reformado
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante