Dúplex 340 m², Dikigorika, Voula

Voula
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 340
  • 3+
Descripción
Προς πώληση μια υπέροχη μεζονέτα στην πανέμορφη Βούλα, με θέα στη θάλασσα που κόβει την ανάσα. Αυτή η εντυπωσιακή μεζονέτα, κατασκευής του 2008, προσφέρει πλούσιο χώρο και υψηλή ποιότητα κατοικίας σε 340 τετραγωνικά μέτρα.

Το ακίνητο διαθέτει έξι ευρύχωρα δωμάτια, καθώς και μια μεγάλη πανέμορφη κουζίνα με ξύλινα και πλακάκια δάπεδα. Τα αλουμινίου κουφώματα και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν την ηρεμία και την απόλυτη ησυχία. Η θέρμανση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική μέσω του συστήματος αεραγωγών και αυτόνομης πετρελαίου.

Το υπόγειο παρέχει δύο θέσεις στάθμευσης, ενώ το ακίνητο διαθέτει ασανσέρ για ευκολότερη πρόσβαση. Τα τρία WC και το μπάνιο εξυπηρετούν τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει αποθήκη, ηλιακό θερμοσίφωνα, κήπο, πόρτα ασφαλείας, σίτες, συναγερμό, τζάκι και είναι φωτεινό, προσφέροντας μια υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας. Αυτό το ακίνητο διαθέτει επίσης σάουνα για όσους αναζητούν πολυτέλεια και χαλάρωση.

Είναι χτισμένο σε οικόπεδο 350 τετραγωνικών μέτρων και αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια στην περιοχή, με κωδικό ακινήτου: 33 στο dynastyrealestate.gr. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο που συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση, υπέροχη θέα στη θάλασσα και πολλά ακόμα προνόμια.
Características
Referencia y fecha del anuncio
33 - 27/02/2024
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
340 m²
habitaciones
6 dormitorios, 3+ baños
planta
Planta baja, con ascensor
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 2.500.000
Eficiencia energética
año de construcción
2008
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante