Piso de dos habitaciones Ακτή Ύδρα, Thermisia, Ermioni

ErmioniΑκτή Ύδρα
  • € 175.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 1
  • No
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 1-32 - Ερμιόνη Ακτή Ύδρας ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. σε οικόπεδο 150 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 5. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 185000 μέτρα - Τιμή: 175.000 € Πωλείται εξοχική κατοικία πρώτου ορόφου 75τμ με δύο υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία , 1 μπάνιο και μία καταπληκτική βεράντα με θέα στον Οικισμό και προς την θάλασσα !
Αποκτήστε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν ακριβώς όπως το είχατε φανταστεί! Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας 2,5 ώρες από το κέντρο της Αθήνας οδικός στο πιο κοσμοπολίτικο σημείο της Ελλάδας. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Πόρτο Ύδρα είναι τα πλεύσιμα κανάλια μήκους 4 χιλιομέτρων που προσφέρουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να δέσουν τα σκάφη τους στις κατοικίες τους.
Η ιδιωτική αμμώδης παραλία του Resort έχει μήκος πάνω από 800 μέτρα και είναι πραγματικά εξαιρετική, όπως και πολλές οι περισσότερες παραλίες στην περιοχή της Ερμιονίδας, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες και στους επισκέπτες του σπιτιού μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Ιδιωτικό πάρκινγκ και ιδιωτική φύλαξη 24 ώρες το 24ώρο και 365 ημέρες το χρόνο, οι οικιστές και οι παραθεριστές απολαμβάνουν τα προνόμια υψηλών υπηρεσιών. Μέσα υπάρχει γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο τένις, καθώς και παιδική χαρά. Ο χώρος είναι περιφραγμένος και φυλάσσεται όλο το 24ώρο. Συνολικός Αριθμός Βιλών: 330 απευθύνονται κυρίως σε Έλληνες και διεθνής επισκέπτες με υψηλα εισοδηματικά κριτήρια. Το Χωριό είναι φιλικό προς τα παιδιά και ιδανικό για χαλαρωτικές βόλτες καθώς είναι πλήρως πεζοδρομημένο. Καλέστε μας για πληροφορίες.

Características
Referencia y fecha del anuncio
1-32 - 03/11/2023
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
75 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 175.000
gastos de comunidad
€ 80/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1980
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
Ε
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante