Piso de dos habitaciones Κέντρο Θεσσαλονίκης, Panagia Faneromeni, Xirokrini - Panagia Faneromeni

Xirokrini - Panagia FaneromeniΚέντρο Θεσσαλονίκης
  • € 73.000
  • 3
  • 55
  • 1
  • E
Descripción
ΠΩΛΕΙΤΑΙ, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης (Αρχές Αγίου Δημητρίου), ανακαινισμένο διαμέρισμα ανωγείου, συνολικού εμβαδού 55 τμ. το οποίο αποτελείται από 2 δωμάτια, σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Το ακίνητο ανακαινίσθηκε το 2020 και μισθωμένο και έχεί άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και τα Πανεπιστήμια και είναι πλήρως επιπλωμένο. Ιδανικό για φοιτητές και για βραχυχρόνιες μισθώσεις. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο, όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες. Τιμή : 73000 Ευρώ
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Información
otras características
Puerta blindada
Amueblado
Características
Referencia y fecha del anuncio
562715 - 16/05/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
55 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
Entresuelo, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Amueblado
Costes
precio
€ 73.000
gastos de comunidad
€ 5/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1970
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
B+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante