Casa unifamiliar Αγία Τριάδα, Ρέθυμνο 74100, Adele, Arkadi

ArkadiΑγία Τριάδα, Ρέθυμνο 74100
  • € 478.000
  • 4
  • 125
  • 3
  • No
Descripción
Οι Λόφοι της Αγίας Τριάδας είναι ένα συγκρότημα από 9 αποκλειστικές βίλες που βρίσκεται στην Κρήτη, 12χλμ. μακριά από την πόλη του Ρεθύμνου, έξω από το χωριό Αγία Τριάδα. Το σύνολο του οικοπέδου, το οποίο έχει μέγεθος 7.000 τ.μ., χωρίζεται σε 9 οικόπεδα των 750 τ.μ. περίπου το καθένα, καθώς και σε κοινόχρηστους δρόμους πρόσβασης.
Το οικόπεδο προσφέρει υπέροχη θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή του φαραγγιού της Αγίας Τριάδας, ενώ η κλίση προσφέρει μεγάλη ιδιωτικότητα και αποκλειστικότητα για τους ιδιοκτήτες.
Οι Λόφοι της Αγίας Τριάδας προσφέρουν όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης βίλας υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα είναι ένα βιώσιμο οικολογικό συγκρότημα, καθώς ο καθένας έχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσει ηλιακούς συλλέκτες και πάνελ προκειμένου να μειώσει το ενεργειακό αποτύπωμα της βίλας.
Ο μοναδικός σχεδιασμός του συγκροτήματος, η προσεκτική μελέτη των κλίσεων του οικοπέδου και των γύρω περιοχών, ο συνδυασμός της φυσικής τοπικής πέτρας και του λευκού σοβά, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, καλά ενσωματωμένο στα τοπικά κρητικά χαρακτηριστικά, ενώ ταυτόχρονα έχει ένα σύγχρονο χαρακτήρα.
Características
Referencia y fecha del anuncio
TH - 05/05/2024
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
125 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
2 en garaje privado
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 478.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual
Eficiencia energética
A
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante