Hotel en Venta

TinosΤήνος
  • € 1.699.000
  • 647
  • 3+
Anuncio actualizado el 19/04/2024
Descripción
Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος του νησιού, αυτό το γραφικό μπανγκαλόου ξενοδοχείο διαθέτει απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τα κοντινά νησιά της Μυκόνου, της Δήλου και της Ρίνιας. Τα διαμερίσματα είναι στρατηγικά κατανεμημένα στον πλαγιόλιθο του βουνού, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εντυπωσιακή πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και την ζωντανή ναυτική δραστηριότητα, παρέχοντας ταυτόχρονα προστασία από τους επικρατούντες ανέμους.

Το θέρετρο διαθέτει 12 μονάδες που διαμορφώνονται ως εξής: 5 υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους, 4 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου με μπάνια και μικρή κουζίνα, και 3 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων με τα μπάνια τους και μικρή κουζίνα. Κάθε μονάδα διαθέτει τη δική της αυλή ή βεράντα, ανάλογα αν βρίσκεται στο ισόγειο ή στον πρώτο όροφο.
Εκτός από αυτές τις διαμονές, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα 130 τ.μ. (2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ενιαία κουζίνα, χώρο υποδοχής και αποθηκευτικό χώρο), που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή από τον διευθυντή αλλά έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε επιπλέον τουριστικές καταλυτικές μονάδες.

Η ιδιοκτησία περικλείεται στον εκτάσεως 7000 τ.μ. της γης της με μεγάλη ποικιλία από δένδρα φρούτων και τα πολλά ελαιόδεντρα (περίπου 130) παράγουν 150 λίτρα ελαιόλαδο κάθε χρόνο.

Το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο που περιβάλλει αυτήν την καταφυγή, σε συνδυασμό με την ηρεμία και την γαλήνη του περιβάλλοντος, την καθιστούν τον ιδανικό προορισμό, μακριά από τον θόρυβο και τον πολυκοσμία των τουριστικών συνωστισμών, αλλά ταυτόχρονα προσβάσιμη. Απέχει 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πλησιέστερη παραλία και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι της Τήνου.

Αυτό το μικρό κόσμημα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση στην ανθισμένη τουριστική ανάπτυξη του νησιού της Τήνου.
Características
Referencia
443688
contrato
Venta
tipología
Edificio
superficie
647 m²
habitaciones
3+ baños
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Uso actual del edificio
Hotel
Costes
precio
€ 1.699.000
Eficiencia energética
año de construcción
2009
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante