Edificio en Venta

Attiki
  • € 1.990.000
  • 5+
  • 769
  • 3+
Descripción
Αν αναζητάτε μία επενδυτική αγορά με εγγυημένη απόδοση, αυτό το κτίριο με συνολική επιφάνεια 768 τ.μ. σε απόσταση 280 μ. από το Σταθμό Λαρίσης, στην καρδιά της Αθήνας, 800 μ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο και πληθώρα ΜΜΜ ολόγυρα του προς διάφορες κατευθύνσεις, είναι μία κατάλληλη επιλογή! Διαμπερές κτίριο πλήρως ανακαινισμένο το 2022, έτοιμο να ανοίξει προς το κοινό και να ξεκινήσει η απόδοσή του άμεσα. Με καθαρή και απέριττη σχεδιαστική προσέγγιση, αλλά, με χαρακτήρα και στοιχεία που προσφέρουν ξεχωριστή εμπειρία. Αναλυτικότερα, οι χώροι του αποτελούνται από 664 τ.μ. εσωτερικό, 48 τ.μ. rooftop με 78 τ.μ. μπαλκόνια και 32 τ.μ. κήπο.
Περιλαμβάνει 14 διαμερίσματα με μπαλκόνι, με εμβαδόν μεταξύ 20-55 τ.μ., διαμορφωμένα με απόλυτη λειτουργικότητα σε 3 τύπους:
- Cozy: studio 2-3 ατόμων
- Family: 1 υπνοδωματίου 2-4 ατόμων
- Group: 2 υπνοδωματίων 4-6 ατόμων

Παράλληλα, έχει κοινόχρηστες εγκαταστάσεις στο υπόγειο και την ταράτσα (Ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις, Χώρος co-working, Γυμναστήριο, Juice bar, Κοινόχρηστες εγκαταστάσεις πλυντηρίων, Αποθήκη, Rooftop με πανοραμική θέα, Υπαίθριος εσωτερικός κήπος, Waterfall Bar) βάσει της σύγχρονης τάσης και ανάγκης.

Επιπλέον παροχές: Κλιματιστικά σε κάθε διαμέρισμα, μπαλκόνια, γερμανικά κουφώματα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, ασανσέρ. Υπάρχουν, επίσης, 2 εμπορικές μονάδες στο ισόγειο. Βρίσκεται σε κορυφαία τοποθεσία, στην καρδιά της Αθήνας, λίγα βήματα μακριά από κεντρικό σταθμό του μετρό και τον κεντρικό σταθμό των υπεραστικών τρένων.
Δυνατότητα αγοράς με πληρωμή με περ. 60% προκαταβολή και κάποιες δόσεις (με πλήρη μεταβίβαση του ακινήτου).

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η συνοικία εκτείνεται γύρω από την πλατεία Βάθης και βρίσκεται στα αριστερά της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, πολύ κοντά στην Ομόνοια. Εκτός απ' αυτή τη συνοικία συνορεύει και με τις συνοικίες Πλατεία Βικτωρίας, Πολυτεχνείο, Σταθμός Λαρίσης, Μουσείο, Πεδίον του Άρεως, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Παύλος και Κυψέλη.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η πλατεία Βάθης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνα και αποτελεί μία συνοικία η οποία διαθέτει αρκετές πλατείες αλλά και στέκια που της προσδίδουν ζωντάνια. Σε κοντινή απόσταση από την περιοχή βρίσκεται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πεδίον του Άρεως που είναι το μεγαλύτερο δημόσιο άλσος της Αθήνας και φιλοξενεί και το θέατρο Άλσος.

Προσβασιμότητα: H περιοχή Πλατεία Βάθης εξυπηρετείται από τους σταθμούς του μετρό Βικτώρια, Μεταξουργείο, Ομόνοια, Σταθμός Λαρίσης, καθώς και από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Características
Referencia y fecha del anuncio
W-02TBIA - 20/03/2024
contrato
Venta
tipología
Edificio
superficie
769 m²
habitaciones
5+ habitaciones, 3+ baños
total de plantas del edificio
5 plantas
otras características
Buhardilla
Puerta blindada
Exterior
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Orientación sur
Costes
precio
€ 1.990.000
Eficiencia energética
año de construcción
1982
estado
Óptimo / Reformado
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante