Piso de una habitación Θέρμη, Centro, Thermi

ThermiΘέρμη
  • € 650.000
  • 2
  • 180
  • 2
  • 2
Anuncio actualizado el 18/11/2023
Descripción
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Θέρμη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 180 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ (σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό είναι με 3 υπνοδωμάτια), 2 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Πιλοτής). Έχει κατασκευαστεί το 2022. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ηχομόνωση, Θερμομόνωση, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Νεόδμητο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Πάρκο, Πλατεία, Super Market, Κέντρο Πόλης, έχει θέα Πλατεία, Πάρκο, Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Ηλεκτρικά ρολά. Τιμή: €650.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referencia
575145
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
180 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 2 baños
planta
2° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 650.000
Eficiencia energética
año de construcción
2022
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, suelo radiante, de metano
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante