Dúplex, nueva, 76 m², Kalamitsi Alexandrou, Vamos

Vamos
  • € 250.000
  • 3
  • 76
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 11/04/2024
Descripción
Στον Αποκόρωνα, στον όμορφο τόπο του Καλαμίτσι Αλεξάνδρου, προσφέρεται προς πώληση μια καταπληκτική νέα κατοικία. Η τοποθεσία είναι πραγματικά προνομιούχα, βρίσκεται στην καρδιά του Αποκόρωνα και προσφέρει εκπληκτική θέα στο καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής.
Η κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα, προσφέροντας άνετους χώρους και υψηλής ποιότητας σχεδιασμό. Στο πρώτο επίπεδο, θα βρείτε τον φωτεινό και ενιαίο χώρο του σαλονιού και της κουζίνας. Ένα άνετο υπνοδωμάτιο με άφθονο φυσικό φως και ένα μπάνιο προσφέρουν άνεση και ευκολία στην καθημερινή διαβίωση.
Στο δεύτερο επίπεδο, υπάρχει ένα ακόμα φωτεινό υπνοδωμάτιο με θέα τους ελαιώνες της περιοχής, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία. Μια μεγάλη βεράντα σε αυτό το επίπεδο είναι ιδανική για συγκεντρώσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Το οικόπεδο, με έκταση 334 τ.μ., περιλαμβάνει χώρο πρασίνου και μια πανέμορφη πισίνα. Αυτή η εξαιρετική ευκαιρία σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας, ανάμεσα στα ελαιόδεντρα του Αποκόρωνα στα Χανιά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια προβολή και να ξεκινήσετε τη διαδικασία για να κάνετε αυτό το σπίτι δικό σας.

Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων 7 χλμ.
Παραλία Καλύβες 6 χλμ.
Características
Referencia
BLD-055
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
76 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
2 en garaje privado
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 250.000
Eficiencia energética
año de construcción
2023
estado
Nuevo / En construcción
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante