Piso de dos habitaciones Διστόμου, 34, Centro, Agioi Anargyroi

Agioi AnargyroiΔιστόμου, 34
  • € 700/mes
  • 3
  • 70
  • 1
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 03/04/2024
Descripción
Το διαμέρισμα 70τμ στον πρώτο όροφο γωνιακής οικογενειακής πολυκατοικίας στο κέντρο των Αγίων Αναργύρων προσφέρει μια άνετη και λειτουργική κατοικία. Ο χώρος αποτελείται από ένα φωτεινό σαλόνι, μια ευρύχωρη κουζίνα με τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Η γωνιακή τοποθεσία προσφέρει πολύφωτο περιβάλλον και εξαιρετική κυκλοφορία αέρα.

Το σαλόνι είναι ευρύχωρο με μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν τη φυσική φωτεινότητα να διαπερνάει τον χώρο. Η κουζίνα είναι λειτουργική και πλήρως εξοπλισμένη, ενώ τα υπνοδωμάτια προσφέρουν άνετο χώρο για ύπνο και αποθήκευση. Το μπάνιο είναι σύγχρονο με όλες τις ανέσεις.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στο κέντρο των Άγιων Αναργύρων, μιας περιοχής με πλούσια υποδομή και εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και καταστήματα. Η περιοχή προσφέρει μια πληθώρα από καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα και σούπερ μάρκετ, καλύπτοντας άνετα τις καθημερινές ανάγκες. Επιπλέον, υπάρχει καλή συγκοινωνιακή σύνδεση με την πόλη, εξυπηρετούμενη από λεωφορεία και μετρό, καθιστώντας εύκολη τη μετακίνηση προς και από το κέντρο της Αθήνας.

Το πλεονέκτημα της γωνιακής θέσης του διαμερίσματος είναι η ευάλωτη φυσική φωτεινότητα και η βελτιωμένη κυκλοφορία αέρα, προσφέροντας ένα ευχάριστο κλίμα διαβίωσης. Επιπλέον, η κεντρική τοποθεσία επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες, καθιστώντας την κατοικία πραγματικά βολική για καθημερινή ζωή.
Características
Referencia
EK-5775665
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
70 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Balcón
Amueblado
Jardín comunitario
Costes
precio
€ 700/mes
gastos de comunidad
€ 10/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1989
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular