Ático Megalou Alexandrou, 27, Centro, Loutraki-Perachora

Loutraki-PerachoraMegalou Alexandrou, 27
  • € 400/mes
  • 26
  • 5
Anuncio actualizado el 03/03/2024
Descripción
Διαμέρισμα στο Λουτράκι με τεράστια βεράντα 5 λεπτά με τα πόδια από την καταπληκτική παραλία. Βρίσκεται 1 ώρα με το αυτοκίνητο από την Αθήνα σε μια όμορφη τοποθεσία που περιβάλλεται από ιστορικά μνημεία και ιαματικό νερό.
Προς ενοικίαση από την 1η Απριλίου έως τα τέλη Μαΐου του '24: Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με ξεχωριστή κουζίνα, πρόσφατα ανακαινισμένο με κομψό σχεδιασμό. Διαμέρισμα 26μ + βεράντα 26μ. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στο Λουτράκι, μόλις 5 λεπτά από τη θάλασσα, και διαθέτει μια τεράστια βεράντα με εκπληκτική θέα στα βουνά. Το Λουτράκι φημίζεται για το ιαματικό του νερό, που χρησιμοποιήθηκε ιστορικά για τη θεραπεία του στρατού του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε αυτό το υγιεινό νερό απευθείας από τη βρύση στο Λουτράκι.
Οι παροχές του διαμερίσματός μας απευθύνονται σε μακροχρόνιες διαμονές - πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα: ηλεκτρική κουζίνα 4 δοχείων με φούρνο, καθώς και μεγάλο ψυγείο με καταψύκτη. Πλυντήριο ρούχων 7 κιλών. Μεγάλη γκαρνταρόμπα. Όλος ο εξοπλισμός είναι καινούργιος
Η γειτονιά διαθέτει ιστορικούς χώρους, μουσεία και όμορφα φυσικά τοπία με διαδρομές πεζοπορίας. Χωρίς Wifi
Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας, λευκά είδη, πετσέτες και άλλα. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, μανάβικα, φούρνοι, καφετέριες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, φαρμακεία, πάρκα, στάσεις λεωφορείων, στάσεις ταξί, η λαϊκή αγορά κάθε Τετάρτη κ.λπ.
Η προνομιακή του θέση κατά μήκος της παραλίας, στολισμένη με εστιατόρια, το καθιστά ιδανική κατοικία. Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε αυτόν τον γοητευτικό χώρο με ελκυστική τιμή ενοικίασης!
Τιμές ενοικίασης ανά σεζόν: ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ για την άνοιξη - 1 Απριλίου έως τέλος Μαΐου 400 ευρώ/μήνα. 1 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 800 ευρώ/μήνα. 1 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου 500 ευρώ/μήνα. 1 Δεκεμβρίου έως 30 Απριλίου 300 ευρώ/μήνα
Η τιμή περιλαμβάνει νερό, συντήρηση. Στην κορυφή της ηλεκτρικής ενέργειας, με βάση την πραγματική κατανάλωση
Características
Referencia
EK-5801621
contrato
Alquiler
tipología
Ático | Inmueble de lujo
superficie
26 m²
planta
5° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Balcón
Amueblado
Costes
precio
€ 400/mes
gastos de comunidad
€ 100/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1975
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular