Casa unifamiliar 275 m², Centro, Anavissos

Anavissos
  • € 470.000
  • 5+
  • 275
  • 3+
  • No
Anuncio actualizado el 19/03/2024
Descripción

Κωδικός ακινήτου: 14298 - Σε μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Ανάβυσσου, στον Άγιο Νικόλαο, προσφέρεται προς πώληση μια πανέμορφη βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 275 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 800 τ.μ. και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η κατοικία αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και ένα WC. Κατασκευασμένη το 1995, διαθέτει ενεργειακή κλάση Δ και προσφέρει όλες τις ανέσεις για άνετη και πολυτελή διαβίωση.

Η βίλα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο και είναι εξοπλισμένη με κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, καθώς και θωρακισμένη πόρτα για μέγιστη ασφάλεια. Οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ενώ το σπίτι διαθέτει επίσης πάρκινγκ, αποθήκη, κήπο και BBQ. Επιπλέον, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν χαλαρωτικές στιγμές στην πισίνα και στην μεγάλη βεράντα του σπιτιού, που έχει επιφάνεια 60 τ.μ. και προσφέρει μαγευτική θέα.

Η βίλα είναι εξοπλισμένη με A/C, σύστημα συναγερμού, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια και δορυφορική κεραία. Η σοφίτα προσφέρει επιπλέον χώρο για αποθήκευση, ενώ το νυχτερινό ρεύμα καθιστά το σπίτι ακόμα πιο λειτουργικό. Η ανοιχτωσιά του σπιτιού και τα καλά σχεδιασμένα σκαλιά εισόδου προσθέτουν μια αίσθηση φιλοξενίας και χαρακτήρα στο ακίνητο.

Ανακαλύψτε την ηρεμία και την πολυτέλεια αυτής της βίλας και απολαύστε την ζωή στην πανέμορφη περιοχή της Ανάβυσσου. Η τιμή πώλησης της βίλας είναι 470.000 €, μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και να ξεκινήσετε την εξερεύνηση του ονείρου σας για ένα μοναδικό και εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Características
Referencia
14298
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
275 m²
habitaciones
5+ (4 dormitorios, 2 otros), 3+ baños
planta
Planta baja
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Buhardilla
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Instalación tv con antena parabólica
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/madera
Costes
precio
€ 470.000
Eficiencia energética
año de construcción
1995
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante