Piso de dos habitaciones muy buen estado, entresuelo, Analipsi, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
  • € 500/mes
  • 2
  • 51
  • 1
  • E
  • No
Anuncio actualizado el 18/05/2024
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 1141 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μπότσαρη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ημιώροφος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 51 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1974 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα - Τιμή: 500 € Μ.Μπότσαρη περιοχή ενοικιάζεται διαμέρισμα ημιορόφου με συνολικό εμβαδόν 51τμ. Αποτελείται από δύο δωμάτια και άνετη κουζίνα. Η θέρμανση είναι με χρήση κλιματιστικού. Υπάρχει θωρακισμένη εξώπορτα και εξωτερικά κουφώματα με διπλά τζάμια. Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Είναι γωνιακό, φωτεινό και ηλιόλουστο. Έχει χαμηλά κοινόχρηστα. Η οικοδομή βρίσκεται δίπλα σε στάση αστικών και σούπερ μάρκετ. Είναι ιδανικό για φοιτητές και εργαζόμενους. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Referencia
1141
contrato
Alquiler
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
51 m²
habitaciones
2 dormitorios, 1 baño
planta
Entresuelo
otras características
Puerta blindada
Exterior
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 500/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1974
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante