Piso de tres habitaciones Εθνικής Αντιστάσεως, 112, Centro, Preveza

PrevezaΕθνικής Αντιστάσεως, 112
  • € 300.000
  • 4
  • 122
  • 2
  • 1
Descripción
Πωλείται υπέροχο διαμπερές διαμέρισμα πρώτου ορόφου, με μοναδική θέα στην παραλία της Πρέβεζας. Απολαύστε την ηρεμία και την ομορφιά του τοπίου από τα μπαλκόνια του, τα οποία προσφέρουν θέα είτε προς τη θάλασσα είτε προς την πίσω αυλή.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι πραγματικά προνομιούχα, βρίσκεται πίσω από την καφετέρια Marcus, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε καφέ, εστιατόρια και τη ζωντανή παραλία. Με μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια, φτάνετε στην πανέμορφη παραλία της Κυανής ακτής, ενώ το μνημείο του ναύτη και το ιστορικό κέντρο της πόλης της Πρέβεζας βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση.

Το διαμέρισμα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ηλιακού θερμοσίφωνα για οικονομία σε ενέργεια, θέση πιλωτής για εξασφάλιση άνεσης στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου σας, μέγαλα μπαλκόνια για άνετη διαμονή, μπαλκονόπορτες αλουμινίου με διπλά τζάμια και άριστη κατασκευή πολυκατοικίας για μεγιστοποίηση της ασφάλειας και της διαχρονικότητας.

Ανακαλύψτε τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, ποιότητας κατασκευής και μοναδικής θέας, και κάντε αυτό το διαμέρισμα το νέο σας σπίτι. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Información
otras características
Balcón
Características
Referencia y fecha del anuncio
EK-5854975 - 03/01/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
122 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
1° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Balcón
Costes
precio
€ 300.000
Eficiencia energética
año de construcción
2012
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular