Casa unifamiliar Lampiriou, Ziria, Erineo

ErineoLampiriou
  • € 380.000
  • 5
  • 145
  • 3
  • No
Anuncio actualizado el 30/05/2024
Descripción
Μια εκπληκτική βίλα στη Ζήρεια - Λαμπίρι, 145 τ.μ., σε ένα οικόπεδο 1500 τ.μ. Το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο, το καλοκαίρι του 2023, και περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, τεράστιο σαλόνι και καθιστικό, με τζάκι και έναν υπέροχο χώρο κουζίνας. Ο κήπος και ο εξωτερικός χώρος είναι σαν ένας παράδεισος, με μπάρμπεκιου και μια πισίνα μεγάλων διαστάσεων. Όμορφοι φοίνικες και καθιστικό με χτιστό στέγαστρο θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τον εξωτερικό χώρο. ένα υπέροχο σπίτι για οικογένειες που μεγαλώνουν ή ζευγάρια. Το σπίτι προσφέρει όλα τα απαραίτητα για τη σύγχρονη διαβίωση, κοντά στην παραλία.
Καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email για να κλείσετε το ραντεβού σας σήμερα για να δείτε αυτό το εξαιρετικό σπίτι για τον εαυτό σας.

Όταν σκέφτεστε την Ελλάδα, στοιχηματίζω ότι φαντάζεστε τις διακοπές σας σε ένα από τα εκατοντάδες νησιά της. Η Ζήρεια βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις Αίγιο και Πάτρα, στην περιοχή που ονομάζεται Αχαΐα. Ανάμεσα σε θάλασσα και βουνά, γαλαζοπράσινα νερά και καταπράσινα δάση, βοτσαλωτές παραλίες και εκατοντάχρονα ελαιόδεντρα, άγρια ρυάκια και χωράφια με αμπέλια... Η Ζήρεια έχει περίπου 600 κατοίκους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι αγρότες και παράγουν κυρίως κρασί και ελαιόλαδο. Ως εκ τούτου, η ζωή του χωριού διακόπτεται από τον τρύγο των σταφυλιών τον Σεπτέμβριο και στη συνέχεια των ελιών τον Νοέμβριο. Υπάρχουν επίσης μερικοί μελισσοκόμοι που έχουν εγκαταστήσει τις κυψέλες τους στα γύρω πευκοδάση.
Características
Referencia
EK-5870165
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
145 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Planta baja, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Exterior
Balcón
Piscina
Instalación tv con antena parabólica
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 380.000
Eficiencia energética
año de construcción
2003
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
A
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante