Piso de dos habitaciones Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Voulgari - Agios Eleftherios - Ntepo, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 150.000
  • 3
  • 61
  • 1
  • 1
Descripción
Διαμέρισμα Προς Πώληση, 1ος όροφος στη περιοχή του Ντεπώ. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 61 τ.μ.. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο με καινούργιο λεβητα, έχει κουφώματα ενεργειακά Αλουμινίου και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή και βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες. Έχει θέα Καλή και έχει καλό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Προσόψεως και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, θωρακισμένη πόρτα Πόρτα Ασφαλείας. Ένα ωραίο ακίνητο σε καλή τοποθεσία ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση.Τιμή: €150.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referencia y fecha del anuncio
685204 - 09/01/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
61 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Costes
precio
€ 150.000
gastos de comunidad
€ 10/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1965
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante