Piso de dos habitaciones κασσανδρου 22, Dioikitirio, Tesalónica - Centro

Tesalónica - CentroΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 22
  • € 132.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 6
Descripción
Κέντρο Θεσσαλονίκης, Άγιος Δημήτριος: Πωλείται διαμπερές Διαμέρισμα 75τ.μ. στον 6ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1961 και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο, τέντες, σίτες, δορυφορική κεραία. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Διαθέτει άπλετη και απεριόσιστη θέα, στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει ειδικά για την περιοχή που βρίσκεται. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα φωτεινό διαμέρισμα και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο σε κοντινή απόσταση απο την Πλατεία Αριστοτέλους, δίπλα σε στάσεις αστικών λεωφορείων και κοντά σε Σούπερ Μάρκετ, καταστήματα και σχολεία.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. 

Τιμή 132.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1972-683
Características
Referencia y fecha del anuncio
1972-983 - 23/05/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
75 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
6° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 132.000
Eficiencia energética
año de construcción
1961
estado
Para reformar
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante