Dúplex γεωργιου σεφερη, Konstantinopolitika, Pylaia

PylaiaΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΦΕΡΗ
  • € 335.000
  • 5+
  • 170
  • 2
  • No
Anuncio actualizado el 16/05/2024
Descripción
Υπέροχη νεόδμητη μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής, σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά στα Κωνσταντινουπολίτικα Πυλαίας με άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό. Η μεζονέτα είναι 2 επιπέδων 170τμ και αποτελείται από ισόγειο και ημιυπόγειο που μπορεί να αυτονομηθεί. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα συναντάμε την ενιαία ευρύχωρη σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο. Τα κουφώματα είναι βαρέου τύπου με θερμογέφυρα και υπάρχουν επίσης ηλεκτρικά ρολά και σίτες. Η θέρμανση του σπιτιού είναι ενδοδαπέδια μέσω ατομικού αερίου και θα έχει και A/C καθώς και συναγερμό. Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό με μεγάλα ανοίγματα που οδηγούν στην βεράντα και στον κήπο.
Κατεβαίνοντας στο ημιυπόγειο συναντάμε έναν μεγάλο ενιαίο φωτεινό χώρo σαλονιού-playroom με υποδομή για δεύτερη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, laundry room και μπάνιο. Όπως είπαμε το ημιυπόγειο θα μπορούσε να αυτονομηθεί και να γίνει ένα ξεχωριστό διαμέρισμα.

Η διαμόρφωση των επίπλων κουζίνας, του μπάνιου και οι ντουλάπες μπορεί να γίνει σε συνεννόηση με τους αγοραστές. Υπάρχει εξωτερική θέση στάθμευσης, αποθήκη καθώς και υποδομή για πρόσβαση ΑΜΕΑ. Η τοποθεσία του σπιτιού είναι ιδανική για οικογένειες με άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό και πολλά σημεία ενδιαφέροντος, αγορά και σχολεία δίπλα του.
Características
Referencia
231101105-23
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
170 m²
habitaciones
5+ (3 dormitorios, 3 otros), 2 baños
planta
Planta baja, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 335.000
Eficiencia energética
año de construcción
2023
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, suelo radiante, de metano
Eficiencia energética
A
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante