Piso de dos habitaciones Κέντρο, Centro, Serres

SerresΚέντρο
  • € 110.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • 3
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 11315 - Σέρρες Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 1978 με ενεργειακή κλάση Α και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - τηλεθέρμανση, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 110.000 € Πωλείται πολυτελή διαμέρισμα στο κέντρο τον Σερρών διαμπερες ανακαινισμένο,απεριόριστη θέα με επώνυμα υλικα.
Το ακίνητο διαθέτει πόρτα ασφαλείας , συναγερμό, αναμονή για οπτική ίνα, επώνυμες καινούριες ηλεκτρικές συσκευές , ηλεκτρικά στόρια, κουφώματα καινούργια και τζάμια 4 εποχών και σίτες,αναμονή για ηλεκτρικεσ Τέντες ,το διαμέρισμα είναι επενδυμένο με γυψοσανίδες.το διαμέρισμα θα παραδοθεί με κουζίνα ,ντουλάπες στα υπνοδωμάτια , ντουλάπα εισόδου με έπιπλο εισόδου,smart θερμοσταστη για απομακρυσμένο έλεγχο θερμοκρασίας , ξύλινα Πατώματα στα υπνοδωμάτια,. Κρυφούς φωτισμούς, φωτιστικά σε όλους τους χώρους .Το ακινητο θα παραδοθεί όπως είναι στις παραπάνω φωτογραφίες στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνετε η αγορα τον κρεβατιών οι καρέκλες στην νησίδα οι καναπέδες και γενικά ότι μικρό έπιπλο υπάρχει. Υπάρχει και η δυνατότητα ολοκλήρωσης κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Información
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Características
Referencia y fecha del anuncio
11315 - 16/01/2024
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
70 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
3° planta, con ascensor
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 110.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, de calefacción urbana
Eficiencia energética
A
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante