Dúplex Ποταμίτικος Γυαλός, Potamitikos Gialos, Akrata

AkrataΠοταμίτικος Γυαλός
  • € 1.185
  • 3
  • 135
  • 2
Descripción
Πωλείται στον Ποταμίτικο Γυαλό ή Κρυονέρι Ακράτας (Αχαΐα) νεόδμητη , διαμπερής γωνιακή πολυτελής Μεζονέτα 135 τ.μ. σε duplex μονοκατοικία 3 επιπέδων (διώροφη και ημιυπόγειο) τα οποία συνδέονται με εσωτερική σκάλα και αυτόνομη θέρμανση με ατομική εγκατάσταση πετρελαίου.

Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, 2 μπάνια, εσωτερική ξύλινη σκάλα, 4 μπαλκόνια και δυο αποθήκες στο ημιυπόγειο εκ των οποίων η μία μπορεί εναλλακτικά να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο ή playroom. Είναι κατασκευασμένη το 2008, βαμμένη και διαθέτει εξωτερικό χώρο (κήπο), πάρκινγκ και δυνατότητα συμμετοχής σε κοινόχρηστη πισίνα. Επιπλέον, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, τέντες, πέργκολα, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι με επένδυση πέτρας, πόρτα ασφαλείας, απεριόριστη θέα στο βουνό και στη πισίνα στη πρόσοψη και στη θάλασσα από την πίσω πλευρά.

Επίσης βρίσκεται 200μ. από την όμορφη παραλία και μόλις 150 χ.λ.μ. από την Αθήνα, με την οποία συνδέεται με τρένο, ΚΤΕΛ και προσφάτως και με τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Συγκεκριμένα απαιτούνται 10 λεπτά οδήγησης για άφιξη στην πόλη του Αιγίου, 30 λεπτά οδήγησης για το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων και 60 χλμ. για την Πάτρα (το λιμάνι σύνδεσης Ελλάδας και Ιταλίας με πλοίο).

Πληροί αφενός όλες τις καλοκαιρινές προϋποθέσεις μιας εξοχικής παραθαλάσσιας κατοικίας αλλά συνιστά ταυτόχρονα ιδανική επιλογή για μόνιμη κατοικία και διαμονή το χειμώνα με την αυτόνομη θέρμανση, σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου και εξαιρετική θερμομόνωση σε ήσυχη περιοχή περιστοιχισμένη από μονοκατοικίες.
Información
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Balcón
Piscina
Jardín privado
Características
Referencia y fecha del anuncio
EK-5937543 - 15/01/2024
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
135 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
2° planta
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Balcón
Piscina
Jardín privado
Costes
precio
€ 1.185
Eficiencia energética
año de construcción
2008
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular