Dúplex 87 m², Centro de Saronida - Playa, Saronida

Saronida
  • € 220.000
  • 2
  • 87
  • 2
  • No
Anuncio actualizado el 04/03/2024
Descripción

Σαρωνίδα, Αττική - Κωδικός ακινήτου: 15644

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής, η Σαρωνίδα, βρίσκεται αυτή η υπέροχη μεζονέτα προς πώληση. Το ισόγειο ακίνητο, με συνολική επιφάνεια 87 τ.μ., αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο σαλοκουζίνας και δύο μπάνια.

Κατασκευασμένη το 2001, αυτή η μοναδική μεζονέτα διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ και απολαμβάνει απεριόριστη θέα στην πανέμορφη περιοχή της Σαρωνίδας. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη και λειτουργεί με πετρέλαιο, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα καλυμμένα με όμορφα πλακάκια. Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες, κήπο, τζάκι, A/C, σίτες και διπλά τζάμια για προστασία από τον θόρυβο και το κρύο.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της μεζονέτας είναι τα μεγάλα μπαλκόνια, συνολικής επιφάνειας 45 τ.μ., που προσφέρουν μια απίστευτη θέα στη θάλασσα και το γύρω τοπίο. Αυτό το υπέροχο ακίνητο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και φιλόξενο καταφύγιο στην πανέμορφη Σαρωνίδα.

Η τιμή πώλησης της μεζονέτας είναι 220.000€. Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας κομμάτι παράδεισου στη Σαρωνίδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε μια ξενάγηση στο ακίνητο. Κωδικός ακινήτου: 15644
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Características
Referencia
15644
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
87 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 2 baños
planta
Planta baja
otras características
Chimenea
Exterior
Balcón
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 220.000
Eficiencia energética
año de construcción
2001
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante