Terreno no urbanizable en Venta

Skiathos
  • € 200.000
  • 1.243
Anuncio actualizado el 23/01/2024
Descripción
Προς πώληση οικόπεδο στο Τρούλο της Σκιάθου, 1243 τ.μ., με έτοιμη οικοδομική άδεια για δύο μεζονέτες 140 τ.μ. Απέχει 300 μ. από την παραλία του Τρούλου, σε γωνιακή τοποθεσία πάνω στον κεντρικό δρόμο. Νέα μειωμένη τιμή: 200.000€. Προνομιακή τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε ανέσεις.

Στο Averto, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Με περισσότερο από 12 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ακινήτων, έχουμε δημιουργήσει πληθώρα γνώσεων και τεχνογνωσίας, την οποία χρησιμοποιούμε για να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας σε επιτυχημένες συναλλαγές ακινήτων. Αυτό οφείλεται και στους συνεργάτες μας - επαγγελματίες όλων των κλάδων που συντελούν στην επίτευξη των στόχων μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία μας έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις παγκόσμιας κλάσης, όπως η Διεθνής Έκθεση Real Estate της Μόσχας, η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων του Λονδίνου και η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων του Παρισιού, μεταξύ άλλων. Αυτές οι εκδηλώσεις μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα ακίνητά μας σε ένα ευρύτερο κοινό και να δημιουργήσουμε πολύτιμες συνδέσεις με τον κλάδο.
Características
Referencia
1525120
contrato
Venta
tipología
Terreno no urbanizable
superficie
1.243 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Costes
precio
€ 200.000
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante