Casa unifamiliar, nueva, 700 m², Corfú ciudad, Corfu

Corfu
  • € 2.150.000
  • 5+
  • 700
  • 3
Anuncio actualizado el 28/05/2024
Descripción
ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΟΥΒΙΑ πωλειται πολυτελης βιλα 700 τ. μ. σε οικοπεδο 6.400 τ.μ. με πολυ ωραια θεα θαλασσα και εξαιρετικης ποιοτητας υλικα κατασκευης.
Η εντυπωσιακή νεόκτιστη βίλα βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία της Κέρκυρας και σχεδιάστηκε από Γάλλο αρχιτέκτονα και περιλαμβάνει καθιστικό περίπου. 700 m² σε τρία επίπεδα κατοικιών και επιπλέον 130 m² ωφέλιμου χώρου στο υπόγειο,
Η κουζίνα είναι υπερσύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη.δύο master υπνοδωμάτια και en-suite μπάνια, 3 επιπλέον υπνοδωμάτια, γυμναστήριο.Κεντρική ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλους τους χώρους, κλιματισμός, σύστημα συναγερμού, καλωδίωση ήχου και δορυφορική λήψη.Βεράντα με περίπου. 400 m² επενδεδυμένες πλάκες, αυτόματο πότισμα του κήπου από πηγάδι.
Εξωτερική πισίνα απευθείας συνδεδεμένη με το ακίνητο, διπλό γκαράζ. Το οικόπεδο, το οποίο είναι σε μικρή κλίση και καλύπτει έκταση 6.400 m², περιβάλλεται από ελαιόδεντρα με εκπληκτική πανοραμική θέα και θέα στη θάλασσα.
Η εντυπωσιακή πτέρυγα εισόδου με τηλεχειρισμό των ογκωδών θυρών εισόδου, εμφανίζεται μετά την οδήγηση μέσα από την ασφαλτοστρωμένη τροφοδοσία δρόμος μήκους 170 μέτρων. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης για σκάφη.
Ο πρώτος όροφος με τον κύριο χώρο καθιστικού, που περιλαμβάνει τα καθιστικά/ανάγνωση/τζάκι/τραπεζαρία, περιλαμβάνει περίπου. Χώρος διαβίωσης 250 m² με μέγιστο ύψος οροφής 6,15 μέτρα.
Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες αυτής της περιοχής έχουν θέα στον κήπο, τη γύρω εξοχή, τη θάλασσα και τα βουνά. Τα υλικά εδώ είναι μάρμαρο, διακοσμημένες οροφές, μασίφ πόρτες, μεγάλα παράθυρα γαλλικού αλουμινίου, στολίδια από πολύτιμο ξύλο.
1ος όροφος: Ημιώροφος, που προεξέχει από το σαλόνι, με τεράστια ντουλάπια και πόρτες. Μαρμάρινο δάπεδο. Κάγκελα από σφυρήλατο σίδερο και διακοσμητικό πάνελ περσίδας από σφυρήλατο σίδερο.
Συνολικός χώρος καθιστικού περίπου. 182 m².2 master υπνοδωμάτια 20 m² με μαρμάρινο δάπεδο, που ανοίγει σε μια μεγάλη βεράντα 50 m² με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό.
Ηλεκτρικά ρολά. Κυλινδρική κουνουπιέρα. Κάθε υπνοδωμάτιο με μεγάλο ιδιωτικό μπάνιο 12μ² με ξεχωριστό WC. Μάρμαρα σε δάπεδα και τοίχους. Κάθε μπάνιο οδηγεί σε ιδιωτική βεράντα με θέα στον επάνω κήπο και τη θάλασσα. Ανεξάρτητο σαλόνι
Στο "Κάτω επίπεδο" (252 m2): Η κύρια είσοδος οδηγεί σε μια μαρμάρινη σκάλα με πρόσβαση στο υπόγειο, η οποία προσφέρει: -Μεγάλο ανεξάρτητο διαμέρισμα 85 m² για τους επισκέπτες, που αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια 22 m² και 18 m² το καθένα, μπάνιο 9 m2 , ξεχωριστό WC, κουζίνα/τραπεζαρία. -Μεγάλη είσοδος 50 m² (μπορεί να χωριστεί για 2 ή 3 επιπλέον υπνοδωμάτια εάν απαιτείται) -Μπάνιο με WC (11 m²), επένδυση περπάτημα. -Γκαράζ για 2 αυτοκίνητα με τεχνικό δωμάτιο (ατμολέβητας, αντλίες νερού, φίλτρα και σταθμός αποστείρωσης UV), πλυντήριο, αποθήκευση και γωνίες πάγκου εργαλείων. Τα καύσιμα θέρμανσης και τα αέρια βρίσκονται στο υπόγειο κελάρι. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης για 5 αυτοκίνητα.
Τοποθεσία:
Η κατοικία βρίσκεται σε μια απόλυτη ονειρεμένη τοποθεσία στο όμορφο νησί της Κέρκυρας, σε ένα υπέροχο οικόπεδο στολισμένο με πορτοκαλιές, μιμόζα, ευκάλυπτους, πεύκα, ελιές και κυπαρίσσια, με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, τη μαρίνα, τη χερσόνησο, την απέναντι από νησιά και βουνά, και μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κοντινό γήπεδο γκολφ, τους όρμους και τις ακτές.
Ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος, όλα τα καταστήματα και οι υπηρεσίες απέχουν λιγότερο από 2 χλμ., πόλη της Κέρκυρας.
Το διεθνές αεροδρόμιο απέχει 9χλμ. πολλές ευρωπαϊκές συνδέσεις πόλεων με πτήσεις τσάρτερ την υψηλή περίοδο.
Υπερπολυτελη επαυλη κατασκευασμενη με ιδιαιτερο γουστο σε εξαιρετικη τοπεσια κοντα στην πολη της Κερκυρας.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 2.150.000
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Π- 19540
Características
Referencia
Π - 19540
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
superficie
700 m²
habitaciones
5+ (7 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Planta baja, con ascensor
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Instalación tv con antena parabólica
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 2.150.000
Eficiencia energética
año de construcción
2014
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Central, suelo radiante, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante