• € 2.450.000
  • 470
Descripción
Διατίθεται προς πώληση το εικονιζόμενο κτήριο.
Πρόκειται για μια πολύ υψηλής ποιότητας κατασκευή που ολοκληρώθηκε το 2023 με έντονο το αρχιτεκτονικό στοιχείο και με έμφαση στην λειτουργικότητα των διαμερισμάτων.

Το υπερυψωμένο υπόγειο 230 τ.μ διαθέτη 4 έως 6. θέσης στάθμευσης ένα διαμέρισμα (20 τ.μ) τύπου housekeeping) πλήρως εξοπλισμένο για άμεση κατοίκηση και δυο αποθήκες.

Στο ισόγειο βρίσκεται το κύριο διαμέρισμα του συγκροτήματος 160 τ.μ το οποίο αποτελείται από σαλόνι κουζίνα (ενιαίος χώρος), 4 υπνοδωμάτια το ένα με βεστιάριο 12 τ.μ , 2 μπάνια και ένα wc, 30 τ.μ μπαλκόνι με απεριόριστη θέα, επιπλέον 120.τ.μ αύλειως χώρος με ένα πλήρες συγκρότημα bbq και ξυλόφουρνο και τον κήπο στην πρόσοψη του κτηρίου.
Για ψύξη και θέρμανση του διαμερίσματος έχουν εγκατασταθεί τζάκι τριών όψεων (ενεργειακό), Καναλάτα air contrition και ενδοδαπέδια θέρμανση.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από δυο εξίσου υψηλής αισθητικής διαμερίσματα των 70 τ.μ των δυο υπνοδωματίων σαλόνι κουζίνα (ενιαίος χώρος) μπάνιο και μπαλκόνια με εξαιρετική θέα. Οι χώροι κλιματίζονται με Καναλάτα air contrition και υπάρχει προεγκατάσταση για σώματα και αντλία θερμότητας.

Στον Β όροφο συναντάμε δυο μεζονέτες των 85τ.μ 55 + 30 οι οποίες αποτελούνται από: στο πρώτο επίπεδο σαλόνι κουζίνα (ενιαίος χώρος) ένα δωμάτιο με βεστιάριο και ένα μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο θα βρούμε το master room το οποίο περιλαμβάνει en suite bath, εντοιχιζόμενη ντουλάπα και ένα βεστιάριο. Οι χώροι κλιματίζονται με Καναλάτα air contrition και υπάρχει προεγκατάσταση για σώματα και αντλία θερμότητας. Αξίζει να σημειωθεί η εκπληκτική θέα που εξασφαλίζεται από το ύψος του κτηρίου.

Σημειώνεται ότι το κτήριο εξυπηρετείται από το υπόγειο έως και τις μεζονέτες με υπερσύγχρονο ανελκυστήρα 6 ατόμων της εταιρίας kleemann.
Το υπόγειο ουσιαστικά είναι σαν ισόγειο λόγω υψομετρικής διαφοράς του δρόμου με το οικόπεδο, όποτε και το ισόγειο είναι σε στάθμη πρώτου ορόφου.
Υπάρχει εγκατάσταση ασφαλείας για την επόπτευση του κτηρίου που αποτελείται από 15 κάμερες και συναγερμό (DAHUA) και αλλά.
Όλα τα κουφώματα διαθέτουν ηλεκτρικά ρολά, και χειρισμό μέσω smart phone.
Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ηλιακούς θερμοσίφωνες 200 λίτρων ακόμα το housekeeping διαμέρισμα.
Επίσης υπάρχει εγκατάσταση 3 δορυφορικών πιάτων που εξασφαλίζουν την σύνδεση με διάφορους δορυφόρους χωρίς επιπλέον παρεμβάσεις.
Το οικόπεδο είναι 500 τ.μ μέτρα με σ.δ 0.8 και σ.κ 50%

Το συγκρότημα έχει κατασκευαστεί από ιδιώτη και πωλείται εξολοκλήρου και όχι τμηματικά.
Características
Referencia y fecha del anuncio
EK-6006111 - 10/04/2024
contrato
Venta
tipología
Edificio | Inmueble de lujo
superficie
470 m²
total de plantas del edificio
5 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Buhardilla
Puerta blindada
Sistema de alarma
Costes
precio
€ 2.450.000
Eficiencia energética
año de construcción
2023
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, suelo radiante, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular