Piso de tres habitaciones cuarta planta, Agia Varvara, Chalandri

Chalandri
  • € 220.000
  • 4
  • 117
  • 1
  • 4
Anuncio actualizado el 29/04/2024
Descripción
Υπέροχη ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα ηλιόλουστο ρετιρέ στην καρδιά του Κάτω Χαλανδρίου.
Το ρετιρέ, με έκταση 117 τμ, βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας που χτίστηκε το 1976. Διαθέτει εξαιρετική διαρρύθμιση και είναι πολύ φωτεινό.
Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα γραφείο, ένα μπάνιο και ένα wc, καθώς και μια κουζίνα που εξυπηρετεί την τραπεζαρία και το φωτεινό σαλόνι. Το σαλόνι διαθέτει διπλής όψεως τζάκι, προσφέροντας ζεστασιά και ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του χώρου.
Παρά τις πολλές θετικές του πτυχές, το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης, χαρίζοντας στο νέο ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να προσαρμόσει το χώρο στα προσωπικά του γούστα και ανάγκες.
Η τοποθεσία στο κέντρο του Κάτω Χαλανδρίου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τα μαγαζιά της περιοχής. Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία καθώς προσφέρεται τόσο για επένδυση όσο και για ιδιοκατοίκηση.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Χαλάνδρι είναι μια πολυσύχναστη γειτονιά, που βρίσκεται μόλις 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 26 χλμ από το αεροδρόμιο. Είναι γνωστό για την αγορά του με τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Προσελκύει πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές και θεωρείται μία από τις εμπορικότερες περιοχές των βορείων προαστείων. Η περιοχή φιλοξενεί πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς και πρεσβείες. Συνδέεται ήδη με σταθμούς μετρό Χαλανδρίου, Δουκίσσης Πλακεντίας, Αγ. Παρασκευής και Προαστιακού, ενώ έχει πολλές συνδέσεις λεωφορείων και εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδό.
Características
Referencia
W-02UC5Y
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
117 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
4° planta, con ascensor
otras características
Chimenea
Exterior
Balcón
Costes
precio
€ 220.000
Eficiencia energética
año de construcción
1976
calefacción
Central
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante