Ático Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 200.000
  • 4
  • 97
  • 2
  • 4
Anuncio actualizado el 29/01/2024
Descripción
Διαμέρισμα Προς Πώληση, 4ος όροφος ρετιρέ στην περιοχή της Μαρτίου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 97 τ.μ.. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και wc. Έχει κατασκευαστεί το 1974 και έχει γίνει ανακαίνιση του ακινήτου προ δεκαετίας. Το ακίνητο διαθέτει ασανσέρ και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, έχει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή και έχει γίνει θερμομόνωση και υγρομόνωση στην ταράτσα. Διαθέτει ωραία μεγάλη βεράντα και έχει θέα και ωραία Ανοιχτωσιά,. Έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό, είναι προσόψεως και βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες. Ένα ωραίο ακίνητο σε ωραία περιοχή της πόλης. Τιμή: €200.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referencia
733372
contrato
Venta
tipología
Ático
superficie
97 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
4° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 200.000
gastos de comunidad
€ 15/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1974
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante