Piso de dos habitaciones Τούμπα, Malakopi, Toumpa

ToumpaΤούμπα
  • € 150.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 2
Anuncio actualizado el 01/06/2024
Descripción
Διαμέρισμα Προς Πώληση, 2ος όροφος στην περιοχή της ΆνωΤούμπας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 75 τ.μ.. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια σαλοκουζίνα και μπάνιο και επίοης διαθέτει 1 θέση στάθμευσης ανοιχτή. Έχει κατασκευαστεί το 1996. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός. Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι: Ξύλο, Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, έχει θέα Καλή και έχει Μεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα θωρακισμένη πόρτα, Ασανσέρ.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referencia
733294
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
75 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
2° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 150.000
gastos de comunidad
€ 15/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1996
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
B
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante