Edificio en Venta

KifissiaΚηφισιά
  • € 2.000.000
  • 5+
  • 480
  • 3+
Anuncio actualizado el 11/03/2024
Descripción
Επιβλητικό κτίριο 4 διαμερισμάτων προς πώληση στην καταπράσινη Κηφισιά, ένα ακίνητο με μεγάλο δυναμικό και πολλές δυνατότητες αλλαγής και αξιοποίησης. Τα 3 ξεχωριστά διαμερίσματα εκτείνονται στο ισόγειο και τον 1ο όροφο, προσφέρουν εντυπωσιακή εμβέλεια, αποτελούμενα συνολικά από 7 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και 3 κουζίνες με συνολικό εμβαδόν 480 τ.μ.. κτισμένα σε ένα οικόπεδο 970 τ.μ. Τα 2 διαμερίσματα ισογείου εκτείνονται σε 146 και 94 τμ με 3 και 1 Υ/Δ αντίστοιχα, ενώ το μεγάλο διαμέρισμα του 1ου ορόφου αποτελείται από 180 τμ , 4 Υ/Δ, Γραφείο, 2 Μπάνια και από παράπλευρο ημιτελή χώρο 60τμ που δύναται είτε να ενωθεί με το διαμέρισμα του 1ου ορόφου είτε να διαμορφωθεί σε ξεχωριστό, ανεξάρτητο χώρο. Τέλος στο οικόπεδο υπάρχει υπόλοιπο προς κατασκευή 110τμ περίπου.

Το ακίνητο, κατασκευασμένο το 1974, διαθέτει 3 θέσεις στάθμευσης σε ανοιχτό χώρο και προσφέρει ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Ζ. Η θέρμανση είναι ατομική με πετρέλαιο, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου. Τα δάπεδα κοσμούνται από μάρμαρο, προσφέροντας εκλεπτυσμένη αίσθηση.

Η κατάσταση του ακινήτου χρήζει ανακαίνισης, αλλά η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, σχολεία, super markets και εμπορικά κέντρα της Κηφισιάς και της Ν. Ερυθραίας. Η θέα του προς το πράσινο δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και εναρμόνισης με το αστικό τοπίο και ο καταπράσινος κήπος του προσφέρει επίσης ηρεμία και απομόνωση.

Το ακίνητο, γωνιακό, ρετιρέ και παντού ελεύθερο, παρουσιάζεται ως μια παραδοσιακή οικία με δυνατότητες επένδυσης. Η ήσυχη γειτονιά και η απουσία κοινόχρηστων εξόδων το καθιστούν ιδανικό για εκείνους που αναζητούν έναν προνομιούχο χώρο διαμονής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Athens Living στο τηλέφωνο 2114148285, μέσω email στο info@athens-living.com, ή επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στο www.athens-living.com.
Características
Referencia
749269
contrato
Venta
tipología
Edificio
superficie
480 m²
habitaciones
5+ habitaciones, 3+ baños
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Exterior
Costes
precio
€ 2.000.000
Eficiencia energética
año de construcción
1974
estado
Para reformar
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Ζ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante