Piso de tres habitaciones Αγία Βαρβάρα, Agia Anna, Chalandri

ChalandriΑγία Βαρβάρα
  • € 600.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • 2
Anuncio actualizado el 09/04/2024
Descripción
Κωδικός ακινήτου: S388 - Χαλάνδρι Αγία Βαρβάρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 130 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 7 τ.μ., τζάκι, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 13000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 20000 μέτρα απόσταση από μετρό 2000 μέτρα - Τιμή: 600.000 €
Η τοποθεσία ενός ακινήτου είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την αξία του. Στην περίπτωση του διαμερίσματος στο Χαλάνδρι, η τοποθεσία φαίνεται να έχει αρκετά σημαντικά πλεονεκτήματα. Εδώ είναι μερικοί λόγοι γιατί μια επένδυση των 600.000€ μπορεί να αξίζει:
Κεντρική αλλά αποκεντρωμένη τοποθεσία: Η περιοχή προσφέρει την άνεση της κοντινής πρόσβασης στο κέντρο της πόλης, ενώ παράλληλα παρέχει μια ηρεμία που είναι ιδανική για οικογένειες.
Υποδομές και παροχές: Η περιοχή φαίνεται να έχει όλες τις ανέσεις που θα χρειαστεί μια οικογένεια: πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, καταστήματα, σχολεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
Ποιότητα κατασκευής: Η νέα κατασκευή με ενεργειακή κλάση Α+ και σύγχρονες εγκαταστάσεις υπόσχεται άνεση και εξοικονόμηση σε ενέργεια και χρήματα.
Θέα και προσβασιμότητα: Η θέα σε ανοιχτό ορίζοντα και η προσβασιμότητα σε μέσα μεταφοράς και ανέσεις κάνουν τον χώρο πιο ελκυστικό.
Ασφάλεια και άνεση: Η θωρακισμένη πόρτα, ο συναγερμός και άλλες παροχές όπως ο ανελκυστήρας, η αποθήκη και ο πάρκινγκ προσθέτουν στην ασφάλεια και άνεση των κατοίκων.
Συνολικά, η τοποθεσία σε συνδυασμό με τις παροχές και την ποιότητα του διαμερίσματος μπορεί να καθιστά το ποσό των 600.000€ μια λογική επένδυση για οικογένειες που επιθυμούν να ζήσουν σε ένα ασφαλές, άνετο και προνομιακό περιβάλλον στα προάστια της πρωτεύουσας.
Características
Referencia
S388
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
130 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
2° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 600.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante