Piso de una habitación muy buen estado, planta baja, A Nekrotfeio, Mets - Kalimarmaro

Mets - Kalimarmaro
  • € 118.000
  • 2
  • 41
  • 1
  • B
  • No
Anuncio actualizado el 14/04/2024
Descripción
Μετς - Καλλιμάρμαρο, Ά Νεκροταφείο: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο Διαμέρισμα 41τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1970, βαμμένο και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, συνθετικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, βιομηχανικό δάπεδο, σίτες. Είναι ιδανικό για φοιτητές ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Το διαμέρισμα έχει επανασχεδιαστεί και ανακαινιστεί από αρχιτέκτονα το 2021. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του Μετς, 10 λεπτά με τα πόδια , από το Μουσείο της Ακρόπολης. Το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο είναι ενσωματωμένα στον ίδιο χώρο, αλλά μπορούν να διαχωριστούν από μια κρυφή συρόμενη πόρτα. Ο καναπές στο σαλόνι μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με τοστιέρα, ψυγείο, μηχανή εσπρέσο και καφετιέρα. Υπάρχουν επίσης, κλιματισμό (ζεστό-κρύο), θυρίδα ασφαλείας, δύο τηλεοράσεις, αναμονή για συναγερμό και στο μπάνιο υπάρχει στήλη ντους με υδρομασάζ. Δίδεται πλήρως εξοπλισμένο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Είναι ιδανικό είτε για ιδιοκατοίκηση είτε και για επένδυση.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΕΙΔΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ - ΠΙΑΤΑ - ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ - ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ, ΚΤΛ, ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, Πυρανίχνευση, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΨΥΓΕΙΟ. Τιμή 118.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11241 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Características
Referencia
11241
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
41 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
Planta baja
otras características
Puerta blindada
Exterior
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 118.000
gastos de comunidad
€ 15/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1970
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante