Anuncio actualizado el 26/03/2024
Descripción
Θεσσαλονίκη, Χαριλάου: Ενοικιάζεται μερικώς ανακαινισμένο Κατάστημα 70τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 3 χώρους, 1 κουζίνα, εξωτερική αποθήκη και 1 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1965 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, 6 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, δάπεδα από πλακάκι, συναγερμό. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
ισόγειο 70τ.μ.
Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Τιμή 449€ | Κωδικός Ακινήτου: #25313

Εντελώς αυτόνομο. Μπροστά σε όλη τη βιτρίνα του καταστήματος υπάρχει μεγάλη χτισμένη τσιμεντένια ράμπα με πλάκες (ιδιωτικός χώρος προκήπιου χωρίς χρέωση χρήσης του στο δήμο) κατάλληλο & για έκθεση αυτοκινήτων κ.λπ. Μεγάλος χώρος στο πάνω μέρος με δυνατότητα τοποθέτησης πινακίδων του καταστήματος. Μικρή αυλή δίπλα & στο πίσω μέρος, ιδιωτικός ανοιχτός χώρος στάθμευσης, ιδιωτική ταράτσα από πάνω, 9 m περίπου πρόσοψη με τζαμαρία (σε 2 κομμάτια), φώτα οροφής, ανεμιστήρας οροφής & μικρή υπόγεια αποθήκη. Τριφασικό ρεύμα. Πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο.  Στο δεξί μέρος υπάρχει ένα κομμάτι που στην οροφή έχει τζάμι & έτσι μπαίνει φυσικός φωτισμός. 

 Η υπόδειξη δεν έχει χρέωση. Διαθέτουμε 28 φωτογραφίες από το ακίνητο. Τηλεφωνήστε μας για να σας στείλουμε στο mail σας το link της αγγελίας για να δείτε όλες τις φωτογραφίες. Το στίγμα στον χάρτη δεν δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Τηλ.: 6974528680. Κωδ.: 25313.


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921 Εσωτερικό (406) . κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.
Características
Referencia
25313
contrato
Alquiler
tipología
Local comercial
superficie
70 m²
habitaciones
1 baño
total de plantas del edificio
2 plantas
escaparates
9 m lineales
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Costes
precio
€ 449/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1965
estado
Óptimo / Reformado
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante