Piso de dos habitaciones a reformar, entresuelo, Plateia Koliatsou, Patisia

Patisia
  • € 85.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • E
  • No
Descripción
Κωδικός ακινήτου: 1-5 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Άγιος Νικόλαος ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ημιώροφος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, ντουλάπες, τέντες, διπλά τζάμια απόσταση από θάλασσα 8000 μέτρα - Τιμή: 85.000 € Κωδικός ακινήτου: 1-5 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Άγιος Νικόλαος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ημιώροφος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. σε μια από τις πιο κεντρικές και δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας. Αυτό το όμορφο διαμέρισμα αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πρακτική κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Με κατασκευαστική ηλικία το 1980, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού. Τα κουφώματα αλουμινίου, τα πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, οι ντουλάπες, οι τέντες και τα διπλά τζάμια είναι μόνο μερικές από τις πολλές προσθήκες σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα.

Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, με απόσταση μόλις 8000 μέτρα από την κοσμοπολίτικη παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Απολαύστε την άνεση και την ευκολία της ζωής στην πόλη, με όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες σε κοντινή απόσταση.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το υπέροχο διαμέρισμα σε μία από τις καλύτερες τοποθεσίες της Αθήνας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Τιμή: 85.000 €.
Información
otras características
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Características
Referencia y fecha del anuncio
1-5 - 06/04/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
70 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
Entresuelo
otras características
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 85.000
Eficiencia energética
año de construcción
1980
estado
Para reformar
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante